3186
Piet Boon Solidfloor

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Wilt u ervaren hoe een door Piet Boon ontworpen parketvloer in uw huis staat? Ga dan naar de website www.solidfloor.com/pietboon. Vanaf nu is daar de Piet Boon ® flooring by Solidfloor roomplanner online. Daarmee kunt u de houten designvloeren van Nederlands toonaangevend designer Piet Boon in uw eigen interieur beleven.

Vanuit uw luie stoel ziet u, in een handomdraai, het effect van een vloer uit de Piet Boon ® flooring by Solidfloor collectie in uw eigen interieur. Deze ideale online tool helpt u bij het vinden van de perfecte Piet Boon ® flooring by Solidfloor „¢ vloer. Want al voór de aankoop, beleeft u het effect van een houten designvloer in uw eigen huis.

Het werkt zeer eenvoudig. Nadat u een account heeft aangemaakt op de site, verstuurt u een foto van de ruimte waar u de vloer wilt. Solidfloor bewerkt deze foto en u ontvangt per mail bericht wanneer deze gereed is. Vanaf dat moment kunt u alle mogelijke decoren uit de Piet Boon ® flooring by Solidfloor collectie in uw interieur bekijken.

Welk design past bij u: een mooie stijlvolle strakke French Floor opgebouwd uit planken van drie wisselende breedtes in de stoere Chalk kleur? Of is het bijzondere visgraatpatroon opgebouwd uit lange en brede delen in zachte kleur Shell beter. Met de roomplanner wordt het al heel snel duidelijk. Er is keuze uit vijf verschillende dessins welke beschikbaar zijn in een mix van acht natuurlijke en aardse kleuren.

Kunt u niet wachten op de bewerkte foto van uw eigen interieur, er zijn fotos van bestaande interieurs in de Piet Boon ® flooring by Solidfloor „¢ roomplanner geplaatst. Ook daarmee kunt u "spelen" met de vloeren van Piet Boon. De website is 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar, wacht niet langer en kruip in de huid van een echte designer!

Solidfloor
Solidfloor is al jarenlang een toonaangevend Europees merk met een uitgebreide collectie hoogwaardige houten vloeren en bijpassende accessoires. Met zijn uitgebreide en eigentijdse gamma aan duurzame houten vloeren biedt Solidfloor interieuroplossingen voor elke smaak, stijl en wens. De collecties van Solidfloor lopen uiteen van klassiek tot modern. Houten vloeren van Solidfloor kenmerken zich door een duurzame kwaliteit. Niet voor niets geeft Solidfloor 25 jaar garantie op haar producten. Een actief uitgebreid partnernetwerk verkoopt Solidfloor in meer dan 30 Europese landen.

Meer informatie is te vinden op: www.solidfloor.com en www.solidfloor.com/pietboon.GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners