948
Piri

Het bedrijf PiRi aan de Ambachtsweg in Pijnacker verkoopt sinds enige tijd exclusief Parket voor Buiten. Een kwalitatief hoogstaand en slim product dat niet in de tuincentra te verkrijgen is. De houten tegels voor buiten zijn anders dan de meeste houten tuintegels, ze zijn op een speciaal gepatenteerde kunststof onderkant gemonteerd, waardoor de schroeven voor de bevestiging van het hout aan het rooster niet zichtbaar zijn. Deze houten tegels worden door middel van een simpel kliksysteem aan elkaar gezet. Doordat het bijna op iedere ondergrond gelegd kan worden is dit heel eenvoudig zelf te doen. En mocht u ooit gaan verhuizen of een verandering aan willen brengen, dan is de vloer ook makkelijk uit elkaar te halen.

De tegels zijn in 3 houtsoorten (Jarrah, Teak en Ipé) en meerdere vormen en maten verkrijgbaar. Van een klassieke rechte tegel tot en met een chique diagonale tegel.

De toepassingen zijn eindeloos: op het (dak)terras, in de tuin of rondom een zwembad of whirlpool. De houten tegel geeft een warme en gezellige uitstraling. Door zijn geringe gewicht is de tegel ook op het balkon een zeer aangename verfraaiing. Daarnaast is de tegel bijzonder geschikt om tuinpaden mee aan te leggen en zelfs voor gebruik in badkamers als looppad of douchebak!

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners