1139
Quick Step

Hout in combinatie met water is toch vragen om moeilijkheden? Deze veronderstelling was tot voor kort volkomen terecht. Gelukkig zijn er tegenwoordig houten vloeren die zich prima handhaven in een vochtige ruimte. Door ontwikkeling op het gebied van vernuftige laagconstructies wordt het werken tot een minimum beperkt. Het is verstandig om de vloer direct na installatie in te wrijven met een extra olie-of laklaag zodat ook de naden waterproof worden gemaakt.

Let op: voor iedere gladde vloer dus ook een gelakte parketvloer geldt dat de aanwezigheid van water, een glad oppervlak kan opleveren. Houdt hier voldoende rekening mee en neem eventueel maatregelen, zoals antislipmatjes om uitglijders te voorkomen.

Bron: Uw Vloer | Vraag hier gratis vloerenbrochures aan.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners