1095
Parketcleaner App

na weken van bouwen aan de eerste Nederlandse Parket App Parketcleaner is deze gratis beschikbaar in de Google Playstore. Deze week volgt Apple de Appstore. Via deze app kom je te weten hoe je een vlek kunt verwijderen of beschadiging kunt repareren. En je kunt nagaan of de vloer slechts een onderhoudsbeurt nodig heeft of machinaal gereinigd of geschuurd moet worden. Twaalf maal per jaar geven wij tips en motivatie om de vloer in topconditie te brengen en te houden. De app is gratis te downloaden

Ik ben op het idee van de app gekomen omdat veel klanten mij belden hoe een vlek te verwijderen en ik daar niet altijd een antwoord op wist. Op het Parketolie Event (georganiseerd door het Gilde van Parketteurs) waren bijna alle Nederlandse en Belgische olie- en hardwax leveranciers vertegenwoordigd en lieten zien hoe bepaalde vlekken te verwijderen. Deze bevindingen heb ik kunnen opnemen in de app zodat de informatie gedeeld wordt met collega’s en eigenaars van een parketvloer.

 

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners