767
Quick Step

Een bijzondere vermelding komt toe aan parketvloeren met het stoere uiterlijk van een planken vloer. Namen als scheepsdek, bourgogne en herberg geven een goed idee van de sfeer die met een dergelijke vloer wordt opgeroepen. Niet alleen hun look, maar ook hun robuuste kwaliteit hebben ze gemeen met planken: deze vloer is werkelijk niet kapot te krijgen!

Afhankelijk van type en voorkeur worden de stroken met of zonder afgeschuinde kanten gefabriceerd en indien gewenst voorzien van zwartrubberen tussenstrip voor een stoer scheepsdek effect. De stroken die variëren in lengte en breedte dragen bij aan het ongedwongen karakteristiek deze vloer. En voor wie echt iets aparts wil… bepaalde merken bieden de mogelijkheid om houtsoorten met een klassiek imago zoals eiken met opzet te verouderen. Zon nieuwe oude vloer is natuurlijk wel al voorbehandeld met een beschermend laagje, zodat aantasting door vuil en vocht wordt vermeden.

Bron: Uw Vloer | Vraag hier gratis vloerenbrochures aan.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners