744
Quick Step

Fraai en duurzaam. Dat is een parketvloer ten voeten uit. En zeg nou zelf, wie is er nou niet ooit gevallen voor de charmes van parket? Parket staat voor warmte en gezelligheid. Het voegt op een neutrale manier iets aan het interieur en het past bij elke stijl: van klassiek tot modern. Toch is elke parketvloer weer anders. Dat zit hem niet alleen in de houtsoort, de structuur en de kleur waarvoor is gekozen, maar ook in de afwerking en het legpatroon. Parket, kortom, is altijd een puur persoonlijke vloer!

Het bos door de bomen zien
Het aanbod in parket is groot en dan hebben we het nog niet eens over de planken vloeren gehad. Er is een grote keus in houtsoorten, hardheden, afwerkingmethoden enzovoorts. Voor een schitterend en duurzaam resultaat, is enige kennis over zaken als ondervloeren, milieuaspecten, geluidsisolatie en onderhoud beslist geen overbodige luxe. Vooral als u al wat verder bent in het maken van uw keuze, is het zeker aan te raden om een parketspecialist in de arm te nemen. Hij of zij weet van de hoed en de rand en kan functioneren als vraagbaak voor, tijdens en na het leggen.

Oriënteren
Met behulp van fotos uit woonmagazines kunt zich alvast een beeld vormen van de sfeer waarnaar u op zoek bent. Welke houten vloer brengt welke sfeer met zich mee? Ook kan het helpen om de ruimte waarin het parket komt te liggen vooraf te visualiseren met verschillende typen parket. Sommige parketspecialisten hebben interieurontwerp programmas die dat voor u kunnen doen. Het enige wat u nodig heeft, is een foto van de ruimte waarin het parket komt te liggen. Het resultaat? Een foto-impressie met een hoofdrol voor uw eigen interieur en tal van uiteenlopende parketmogelijkheden!

Bron: Uw Vloer | Vraag hier gratis vloerenbrochures aan.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners