917
Bruynzeel parket

Bruynzeel Parket introduceert Villapark: een plankenvloer in parketkwaliteit. Een prachtige tweelaags-vloer in mooie lange delen maar met de garantie dat hij niet gaat kieren en scheuren. De natuurlijke landhuisdelen zijn leverbaar in verschillende prachtige houtsoorten en hebben een afmeting van maar liefst 210 cm lang en 19 cm breed. Dit parket heeft onder meer door de biologische olie waarmee het is afgewerkt, een zeer natuurlijke uitstraling. Wie met zijn hand over het oppervlak strijkt, voelt de structuur en de warmte. Ieder deel voelt anders aan en ziet er weer anders uit.

Parket om te beleven
Villapark van Bruynzeel Parket is parket om te beleven. Het ziet er niet alleen goed uit, het voelt en ruikt ook goed. De vellingkanten reflecteren in het zonlicht en er ontstaat een inspirerend samenspel met het natuurlijk geoliede oppervlak van de vloer.

Eigen stijl
Met een Villapark-vloer van Bruynzeel Parket kiest de consument voor een vloer met een geheel eigen stijl. Maar ook voor de zekerheid van kwaliteit en vakmanschap. Het is mogelijk om de vloer geluidsisolerend of op vloerverwarming te leggen. De Villapark-collectie van Bruynzeel is uniek in uitstraling en mogelijkheden. Modern wooncomfort met de kwaliteit van Bruynzeel Parket.GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners