1503
Forbo

Om in te spelen op het vele gebruik van Marmoleum click in de kinderkamer, introduceert Forbo Flooring drie nieuwe kinderkleuren: bleeckerstreet, blue en golden sunset. Met het thema Hollands fris zijn fotograaf Hotze Eisma en styliste Anne Draijer aan de slag gegaan om uiteindelijk twee speelse kinderkamers neer te zetten in de kleuren geel/wit en rood/wit/blauw. De felle kinderkamerkleuren kunnen perfect gecombineerd worden met de reeds bestaande 15 Marmoleum click kleuren. Met het juiste ontwerp is precies de gewenste sfeer te scheppen; het inrichten van een kinderkamer hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn! Natuurlijk is Marmoleum click colours for kids ook goed te gebruiken in elke andere ruimte dan de kinderkamer, met uitzondering van natte ruimtes als de badkamer.

Marmoleum click is een voorgelijmd laminaat op panelen van HDF en kurk. Het is leverbaar in panelen van 91 x 30 cm en in tegels van 30 x 30 cm. De squares en panelen kunnen gemakkelijk aan elkaar vast worden geklikt door het unieke, gepatenteerde clicksysteem, zodat een Marmoleum click-vloer eenvoudig zelf te leggen is. Zonder lijm, dus de vloer is direct na het leggen beloopbaar. Voor een perfecte afwerking is een reeks bijpassende plinten en profielen leverbaar. De consumentadviesprijs van Marmoleum click colours for kids bedraagt € 39,90 per m². De panelen zijn verpakt per 1,91 m² (7 panelen). De nieuwe kleuren zijn vanaf eind mei te zien in de Marmoleum Modelwoning op het terrein van Forbo Flooring in Assendelft. U kunt de woning zonder afspraak bezoeken op zaterdagen tussen 10.00 tot 17.00 uur.

Marmoleum, een van de populairste linoleumsoorten, is een natuurlijk product dat gemaakt wordt van lijnolie, houtmeel, harsen, kalksteen en jute. Het neemt snel de omgevingswarmte aan - de ideale blote-voetenvloer - en is goed te combineren met vloerverwarming.GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners