Een makkelijk te onderhouden laminaat dat zelfs in de keuken en badkamer kan.

Je stapschoenen vergeten uit te doen na een herfstwandeling. De hond die zijn poten niet afveegde bij het binnenkomen. Kinderen die niet meer buiten spelen en hun waterspelletjes dus maar binnen verderzetten. De ovenschotel die uit je handen glipt en op de keukenvloer terechtkomt. Met het laminaat uit de Riviera collectie van BerryAlloc hoeft dit allemaal geen drama te zijn.


Alle planken in de Riviera collectie worden met een speciale, waterafstotende coating behandeld. Deze HydroPlus coating zorgt voor een feilloze bescherming van de vloer, waardoor deze waterresistente vloeren in alle kamers, inclusief de keuken en badkamer, geïnstalleerd kunnen worden. De vloer is perfect beschermd tegen insijpelend water en mag ook gedweild worden.

Zelfs in de meest natte kamers is een Riviera laminaat een goed alternatief voor de koude tegelvloer. Wie ruilt er s ochtends immers graag zijn warme bed in voor de kille badkamer? Met de BerryAlloc Riviera collectie kan je nu ook in de badkamer genieten van het warme gevoel van hout onder je voeten.


Ook leuk om te lezen