1308
Quick Step

Wanneer we het over teak hebben, denken we spontaan aan tuinmeubelen. Teak als vloerbedekking vind je meestal enkel buiten terug: op terrassen en aan zwembaden. De laatste jaren vond deze tropische houtsoort ook zijn weg in het meubilair van woon- en slaapkamers, vooral in landelijke interieuren.

Om een massieve brede plankenvloer te maken, is een boom van een zekere omvang vereist. De aangeplante dunnere teakboompjes komen hiervoor niet in aanmerking. Het hout van de oudere en dikkere teakbomen is schaars en daardoor ook erg duur. Bovendienis het ecologisch onverantwoord deze natuurlijke rijkdommen hiervoor uit te putten.

Voor de productie van de Quick-Step teak vloeren sneuvelen er geen teakbomen. Zo slaagt Quick-Step erin laminaatplanken in teak op de markt te brengen zonder de budgettaire en ecologische struikelblokken eigen aan de massieve teakuitvoeringen.

LOOK & FEEL QUICK-STEP NATUURVERNISTE TEAK
Tropische natuurlijke houtkleuren zijn fel, levendig en brengen in contrast met andere kleuren een rijke variatie in je interieur. Vooral de natuurverniste teak vormt een opvallende toets in een eerder neutraal of strak interieur. De kleur van massiever teak is echter niet stabiel en vergrijst snel, waardoor ze aan warmte inboet. Deze vergrijsde versie past weliswaar prima in bepaalde interieuren, maar is toch minder sprekend en fletser dan de natuurlijke teak.

De laminaatvloeren van Quick-Step zijn stabiel van kleur. Zo bewaar je wél de warmte en levendigheid van de originele teakkleur, en dit gedurende 25 jaar!

De Quick-Step natuurverniste Teak is bewerkt met een Natural Authenic oppervlaktestructuur. De poren zijn duidelijk zichtbaar in tegenlicht en verlenen een speciale dementie aan deze natuurverniste teakvloer van Quick-Step.

Net als alle andere vloeren uit het Quick-Step Perspective-gamma telt deze teak vloer een variatie van 12 verschillende planken. Op die manier vermijdt Quick-Step een systematische herhaling van de houttekeningen in de vloer, een vaak voorkomend fenomeen bij de goedkope laminaatvloeren op de markt. De afgeschuinde perspective kanten die een v-groefje vormen tussen de planken zijn afgewerkt met een aangepast dessin.GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners