908
Quick Step

De laminaattegels uit het Quick-Step gamma worden vanaf dit jaar gepresenteerd onder de naam Quick-Step Quadra. Quick-Step laminaattegels vormen in een keuken, inkomhal, bureau of eetkamer- een sfeervol en praktisch alternatief. De tegels klikken makkelijk in elkaar via het lijmloze Uniclic-systeem waardoor je ze bij een renovatie bovenop een bestaande vloer kunt plaatsen. Je keuken, hal of andere kamer krijgt zo in een handomdraai een opgefriste look! Naast de bestaande keramische- en natuursteendecoren lanceert Quick-Step dit jaar drie leisteendecoren.

Natural Authentic oppervlaktestructuur en micro perspective
Leisteen is een steensoort opgebouwd uit verschillende lagen. Om deze fijne structuur te bewaren, ontwikkelde Quick-Step een bijzondere toepassing van de oppervlakte-afwerking Natural Authentic® Natural Authentic volgt de tekening en het reliëf van de leisteentegel tot in het kleinste detail. Zo krijgen de leisteenlaminaattegels van Quick-Step het uitzicht en de feeling van een leisteentegel. Het voordeel van deze leisteentegel in laminaat is dat ze niet afbrokkelt en dus onderhoudsvriendelijker is voor toepassingen binnenshuis. De tegels zijn rondom afgewerkt met een subtiel v-groefje: Micro-Perspective®

Combinatie met Elegance planken
Net zoals de andere natuursteentegels uit het Quick-Step gamma zijn de leisteenlaminaattegels combineerbaar met QuickoStep® Elegance® planken (max 3 zijden). Zo is het mogelijk in een open ruimte een optisch afbakening te maken van bijvoorbeeld kook- en leefruimte zonder gebruik van overgangsprofielen.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners