1043
Laminaat vloeren

Als er één vloer is die de laatste jaren snel aan populariteit heeft gewonnen, dan is het wel de laminaatvloer. De redenen zijn duidelijk, want geen enkel ander type vloer past in iedere ruimte, is praktisch onverslijtbaar, is makkelijk te onderhouden, heeft zon grote keuze uit verschillende dessins en is nog goed betaalbaar ook.

Of u nu een oud grachtenpand heeft, een modern nieuwbouw huis of een zéér zakelijk kantoor, met laminaat kunt u overal goed uit de voeten. Dat komt onder meer omdat laminaat een zeer hoge kras- en slijtweerstand heeft en bestand is tegen licht, chemicaliën, hoge hakken en sigaretten. Daarnaast is laminaat verkrijgbaar in talloze dessins en kleuren. Van eiken, vuren en beuken, tot marmer, graniet en kleuren als lavendel, koraal en ijsblauw. Tevens is het niet moeilijk om te combineren met panelen van verschillende kleuren en verschillende groottes, zodat iedere laminaatvloer een persoonlijk tintje krijgt. Door de degelijkheid en veelzijdigheid past laminaat in elke ruimte: van woon-, werk-, en slaapkamer, tot druk kantoor of dokterspraktijk. Alleen een erg vochtige ruimte, zoals de badkamer, is niet geschikt.

Een voordeel van laminaat is verder dat het in vergelijking met bijvoorbeeld parket, natuursteen of tapijt redelijk goedkoop is. Bovendien is het leggen van de vloer aan iedere beetje handige doe-het-zelver al toevertrouwd. Veel gereedschap is niet nodig. Met hamer, zaag, houten klosje, meetlat en potlood heeft u al het benodigde gereedschap om een laminaatvloer te leggen. Tegenwoordig heeft alle laminaat een click- of locksysteem zodat er geen lijm meer aan te pas hoeft te komen.

Laminaat gaat er steeds natuurlijker uitzien met v-groeven en reliëf. Verder draagt het zogenoemde ingebouwde soundblock bij aan het comfort omdat men niet langer hinder heeft van het typische laminaatgeklik als men er overheen loopt.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners