Bij de keuze van een vloer, kiest u meer dan alleen een ondergrond. U kiest een stijl en een sfeer; een sfeer waar u jarenlang in zult leven en waar u zich in thuis moet voelen.

Alloc produceert kwaliteitsvloeren met unieke patronen en technische eigenschappen. Onze vloeren zijn bijzonder innovatief, hebben een hoog comfort en kennen zeer sterk verbindingen en oppervlakken. Dit zorgt voor een vloer die jarenlang mooi blijft. Een vloer moet echter niet alleen technisch verfijnd zijn, maar dient er ook fraai uit te zien. Alloc steekt veel tijd in het creëren van vloeren met de mooist denkbare decors.

De motieven zijn geïnspireerd op de fraaiste natuurlijke patronen en worden gecreëerd met een gloed, een natuurgetrouwheid en een pracht, die ervaren, gezien en gevoeld mag worden. De kwaliteit van Alloc-vloeren, in combinatie met het prachtige design, geeft een kamer waarin u zich thuis voelt en waarin u zich kunt ontspannen. U kunt er zeker van zijn dat het fraaie uiterlijk van de vloer is gebaseerd op een solide innerlijk. Alloc geeft de kamer een sfeer, waar u jarenlang plezier van zult hebben.Ook leuk om te lezen