760
Vinyl kan tegen een stootje

Ravottende kinderen of knoeipartijen vormen voor de duurzame, luxe vinylvloeren van Moduleo geen enkel probleem. Door de slijtvaste toplaag van de tegels en planken is de vloer beschermd en gaat jarenlang mee.

De luxe vinylvloeren van Moduleo combineren het beste van twee werelden: gebruiksgemak en design. Zo krijg je een eigentijdse vloer waar kinderen zorgeloos kunnen ravotten doordat de sterke en slijtvaste toplaag bestand is tegen rondvliegende blokken en slippende autootjes. Ook kan knoeien geen kwaad, want met een natte doek verwijder je de vlekken in een handomdraai Door de unieke samenstelling zijn de planken en tegels waterafstotend, olie- en vetwerend. Ideaal voor vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken en uiteraard erg hygiënisch voor wie huisdieren heeft.

Tegelijk is een Moduleo vloer warm, zacht en geluiddempend en te combineren met vloerverwarming. Er is een enorm aanbod in dessins en structuren van planken met nerven in de houtstructuur tot koele tegels met groeven. Via een innovatief proces met een structuurwals krijgen de budgetvriendelijke vloeren een uniek reliëf en natuurlijke look en feel.

Groot voordeel van de luxe vinylvloeren van Moduleo is het gebruiksgemak. De vloer is eenvoudig te leggen en bij renovatie kan de nieuwe vloer zo over de oude vloer worden gelegd.GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners