867
Novilon

Forbo Flooring introduceert deze maand haar compleet vernieuwde Novilon PVC stroken collectie. De fraaie nieuwe collectie bestaat uit stroken en tegels in een grote variëteit aan maten, kleuren en dessins. Novilon PVC stroken is uniek omdat de collectie zowel in Nederland ontworpen als gefabriceerd wordt. Forbo is de enige producent die pvc stroken produceert in ons land. Dat geeft veel voordelen. Zo zijn de dessins specifiek ontworpen voor de Nederlandse markt, is elke plank en tegel uniek, is de klant verzekerd van een oer-Hollands, duurzaam kwaliteitsproduct én voldoet het product meer dan ruim aan alle Nederlandse en Europese regels op het gebied van binnenmilieu. Hiermee is een gezonde vloer verzekerd die een gegarandeerd lange levensduur heeft van minimaal 15 jaar.

Het Forbo-designteam heeft bij haar ontwerp gekeken naar trends van over de hele wereld. Of u nu houdt van robuust en wat doorleefd, van elegant of verfijnd, van strak eigentijds of speels en eigenzinnig, met Novilon PVC stroken legt ieder zijn eigen accent. De collectie kent veel beton- en houtontwerpen, waarbij enkele houtdessins bijvoorbeeld aansluiten bij de ‘steigerhouttrend’ met heel veel combinatiemogelijkheden tussen de verschillende kleuren.

Elk item binnen de collectie is een uitgebalanceerde keuze tussen design, kleur, formaat en details. Zo heeft een deel van de dessins een zogenaamde v-groef, oftewel een afgeschuinde kant die de strook of tegel er uit laat springen. Het verfijnde reliëf op de stroken geeft de vloer bovendien een extreem natuurgetrouwe uitstraling. Dit wordt nog eens vergroot door de matheid van de Novilon PVC stroken. Omdat Forbo daarnaast naar eigen zeggen gebruik maakt van een ongeëvenaarde productiemethode, is elke strook of tegel uniek en krijgt u een vloer waarbij er vrijwel geen herhaling zichtbaar is.

De collectie bevat ook grote stroken van 1,5 meter lang, passend in de stoere vloeren trend. De stroken kunnen op verschillende manieren geïnstalleerd worden. Zo kan een wildverband, halfsteensverband of zelfs een moderne visgraat gecreëerd worden. Dit in combinatie met de dertig dessins, zorgt ervoor dat u uw eigen vloer kunt ontwerpen.

Novilon is in tegenstelling tot bijvoorbeeld hout supereenvoudig te onderhouden. Zo hoeft u de vloer niet te oliën, schuren of lakken en heeft u geen last van kieren of een krakende vloer. De toegepaste Aquagrip techniek voorkomt bovendien uitglijden als u toch wat water morst. De Novilon PVC stroken zijn daarnaast – net als de andere vinylcollecties van Forbo – ideaal voor vloerverwarming. Maar ook zonder zo’n systeem voelt de vloer lekker warm aan aangezien hij de omgevingstemperatuur aanneemt. Door de speciale flex stabiliteitstechnologie, zijn de stroken en tegels maatvast, waardoor de vloer er altijd mooi blijft uitzien. De vloer vermindert het omgeving- en het contactgeluid, tenslotte, aanzienlijk.

De Novilon PVC stroken zijn niet de enige luxe pvc-stroken en -tegels in het portfolio van Forbo. Zo introduceerde de vloerenproducent vorig jaar de compleet vernieuwde Novilon vtwonen collectie, met kamerbreed vinyl en PVC stroken in één collectie. Naast Novilon PVC stroken voert Forbo nog veel meer vloerencollecties voor consumenten. Zo introduceerde het bedrijf onlangs Marmoleum selected by Piet Boon en biedt Forbo een uitgebreide collectie entreematten onder de merknaam Coral. In de Forbo Modelwoning in Assendelft en de Novilon Gallery in Coevorden kunt u terecht voor inspiratie en persoonlijk advies. Voor veel meer informatie, adressen en sfeerbeelden zie www.novilon.nl.GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners