1152
Nieuwe Forbo vloeren

Forbo Flooring introduceert deze maand met Marmoleum Modular een gloednieuwe collectie die uitnodigt tot spelen en het maken van eigen vloerontwerpen. Met zes tegelformaten van XL tot klein, 61 kleuren en vier basisdessins is werkelijk alles mogelijk wat u als klant, ontwerper of architect maar wilt; van heel subtiel tot heel uitbundig en van modern tot klassiek. Forbo biedt hiermee een Marmoleum vloer die het enigszins institutionele imago van linoleum voorgoed naar de geschiedenisboeken verwijst. Marmoleum Modular laat zich verder voorstaan op hele gunstige levensduurkosten en duurzaamheid.

 

De nieuwe collectie kent met Shade, Colour, Marble en Lines vier basisdessins. Shade is een verzameling van warme en koele betonkleuren, en zwarten en witten. Voor Shade hebben de Forbo-designers gekeken naar natuursteen om het tone-in-tone effect, waarbij je kleurgradaties hebt binnen een vloer, te kopiëren. Daarvoor zijn vier tegels ontworpen - van licht naar donker - van koele grijzen die qua kleur dicht bij elkaar liggen. Dat geeft hele levendige vloeren. Het Color dessin - het hart van de collectie - bestaat uit pastels geïnspireerd op de jaren vijftig, een moderne mix van kleurrijke betonnen en een spectrum van heldere, warme kleuren die elke ruimte verlevendigen. Color is uitermate geschikt om bepaalde aspecten in het interieur uit te lichten, het zogenaamde zoning.

De Marble-lijn bestaat uit klassieke en eigentijdse gemarmerde kleuren. Sommige van de ontwerpen lijken met hun subtiele oranje en roze adertjes net op echt marmer.

Binnen het Lines thema zie je de structuur van sommige hout- en steensoorten licht terugkomen. Dit dessin wordt geleverd in drie plankformaten: 100x25cm, 100x15 cm en 50x50cm. Met Lines kunnen mooie tone-in-tone houtachtige vloeren worden gecreëerd of bijvoorbeeld een visgraatvloer. Het effect is fris en verrassend.

Marmoleum Modular is een natuurlijk product gemaakt van natuurlijke, biobased grondstoffen, waarvan 72% snel hernieuwbaar is en 43% bestaat uit gerecycled materiaal. Hierdoor is Marmoleum samen met hout de duurzaamste vloerbedekking ter wereld. Vanwege het gemakkelijke onderhoud en de lange levensduur heeft de vloer bovendien extreem lage exploitatiekosten.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners