701
Lentefrisse designvloeren

Net zoals de eerste zonnestralen wonderen doen voor je humeur, zo geven de lentefrisse designvloeren van Moduleo® je energie. Met heldere kleuren en lichte hout- en steendessins tekenen ze voor een tijdloze look en een subtiele, elegante sfeer in huis. Duik enthousiast in de ‘soft touch’-lente van Moduleo® en kies je favoriete luxevinylvloer.

Met de modulaire vinylvloeren van Moduleo® haal je direct de lente in huis. Laat je inspireren door de ‘soft touch’-collecties met een genuanceerde waaier van heldere kleuren, luchtige texturen en lichte patronen. Ideaal ook om je ruimte extra groot en licht te doen lijken. En uiteraard ben je met Moduleo® zeker van een kwaliteitsvolle en slijtvaste vloer – warm en zacht om op te lopen, waterbestendig, geluidsabsorberend, praktisch in plaatsing en makkelijk in onderhoud.

Moduleo® Select geeft je interieur een natuurlijke elegantie. De luxevinylplanken Midland Oak combineren stijlvolle eik met een licht gewassen effect voor een tijdloze look. De modulaire vinyltegels Jetstone creëren dan weer een modern accent met hun zachte betonlook.

Moduleo® Transform trekt ook voluit de kaart van lichte tinten. Zo kleurt je interieur stijlvol en zacht met Blackjack Oak, een met kalk behandelde gewassen eik. Latin Pine laat een prachtige houtnerf zien, in de charismatische kleur van Scandinavische dennenboom. De luxevinyltegels Azuriet schitteren binnenshuis met een abstract dessin en glittereffect. Terwijl Jura Stone een speelse, subtiele interpretatie is van tijdloze kalksteen met een delicaat marmereffect. Ook Moduleo® Impress zal liefhebbers van de pure Scandinavische look inspireren. Bovendien hebben deze vloeren een unieke reliëfstructuur die de diepte van de groeven, lijnen en knoesten van het hout niet alleen zichtbaar maar ook echt voelbaar maakt. Castle Oak is – met zijn typische zaagsnede die het ambachtelijk effect versterkt – geknipt voor een modern, minimalistisch interieur. En Scarlet Oak knipoogt nostalgisch naar de ambachtelijke techniek van het loodwit, waarbij de houtnerf wordt opgevuld met witte pasta voor een gepatineerd stijlvol effect.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners