1307
Forbo Flotex Inspired by Van Gogh

Forbo Flooring heeft een nieuwe collectie op de markt gebracht genaamd Flotex Inspired by Van Gogh. De vloerproducent zocht daartoe de samenwerking met het Van Gogh Museum en het Krü¶ller Muller. In totaal ontwierp Forbos designstudio zes Van Gogh vloeren waarbij ze details gebruikte van schilderijen als de Amandelbloesem, de Postbode en het Café bij nacht. De printtechniek die Forbo heeft uitgevonden, is zo fijn dat zelfs de kwaststreken van de schilder goed te zien zijn. Met de nieuwe collectie ondersteunt Forbo tevens de twee musea die een deel van de verkoopopbrengst krijgen. Overigens kunt u als klant ook een ander kunstwerk of een ontwerp naar keuze aanleveren voor uw Flotex vloer.


Flotex Vision is een ijzersterke, high-tech vloerbedekking die oogt als tapijt en warm en comfortabel aanvoelt, maar zonder de (onhygiënische) nadelen van een zachte vloer. Zoals een honingbij pollen verzamelt met haar harige pootjes, vangt Flotex met haar 80 miljoen vezels per vierkante meter fijnstof, huisstofmijt en allergenen die vervolgens eenvoudig opgezogen kunnen worden. Schadelijke bacteriën als MRSA, E.coli en voetschimmels worden aangepakt met het antimicrobiële middel Sanitized. Deze tweeklapper leverde Flotex het Seal of Approval op van de British Allergy Foundation. Bovendien kent de veerkrachtige, duurzame vloer (67 procent gerecycled materiaal) superieure antislip eigenschappen en akoestische kwaliteiten.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners