1013
2021 is het jaar van verschillende soorten vloeren
Gepubliceerd: 01-11-2021

De vloer in je huis is als het schilderij van je interieur, het bepaalt de kleuren die je kiest voor de muren, de materialen van de meubels en de stijl van alle decoraties. Een bestaand interieur kan er dus ook compleet anders uit te komen zien met een nieuwe vloer. Des te meer redenen om na te denken over uw vloerkeuze. In dit blog geven we je dan ook verschillende trends voor jouw vloer in 2021.

Hout is niet lelijk

Visgraatvloer is alles behalve nieuw. Inderdaad, dit leuke ontwerp is kenmerkend voor klassieke huizen met authentieke houten vloeren. Het visgraatmotief wordt gecreëerd door houten planken in een rechte hoek te leggen. De voegen tussen de planken zien er verspringend uit. Visgraatvloeren worden grotendeels bepaald door de lengte en dikte van de planken die gebruikt worden. Natuurlijk kun je nu ook een laminaat of PVC visgraatvloer gebruiken voor een uitzonderlijk mooi effect!

Tapijttegels

Een andere trend die gezien wordt, is het gebruik van tapijttegels. Deze zijn namelijk enorm gemakkelijk te leggen en kunnen tevens zorgen voor een fijne en warme uitstraling voor een interieur. Tapijttegels worden veelal gebruikt voor een slaapkamer en komen daar dan ook enorm goed tot zijn recht. Je kunt er bovendien voor kiezen om de gehele vloer te laten leggen door de specialisten. Dan weet je zeker dat de vloer op een juiste manier gelegd wordt.

inspiratiebrochures1.png

Verschillende vormen en maten

Er is geen enkele andere vloer dat de afgelopen jaren zo enorm snel is vooruitgegaan dan PVC-vloeren. Dit zal naar verwachting ook nog niet over zijn voor de komende jaren. Dit is dan ook wel meer dan begrijpelijk, aangezien PVC ongelooflijk veelzijdig is. Zo kun je met een PVC vloer enorm veel verschillende vormen en maten aanmeten. Met PVC simuleer je eenvoudig hout, beton, natuursteen of keramiek. En omdat PVC-vloeren zowel in stroken als vloerdelen en tegels gemakkelijk gelegd kunnen worden, zijn ze nauwelijks te onderscheiden van elegante gietvloeren, klassiek parket of natuurlijk parket. Bij Stilefloors.nl kun je bijvoorbeeld terecht voor de beste PVC vloeren!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide