Marmoleum of PVC, welke vloer moet je nou kiezen? Ze zijn beide praktisch, mooi, duurzaam, goed in combinatie met vloerverwarming en ook nog eens super stil. Dus waar zit het verschil in? In dit artikel geven we je 4 verschillen tussen een Marmoleum vloer en een PVC vloer. Wie weet helpt het in jouw keuze.

Hij bestaat, je kent zelfs hem al uit jouw basisschool periode. Marmoleum is gemaakt van natuurlijke materialen. Waar precies ken je het van? Deze oersterke en hygiënische vloer ligt sinds decennia in scholen, hotels en ziekenhuizen – en in jouw gymzaal van toen.

De charme en klasse van visgraatpatronen is een eerbetoon aan de klassieke Parijse stijl en elegantie van weleer. Moduleo laat dit terugkomen in een nieuwe collectie PVC vloeren met visgraatpatroon: Parquetry.

Ben je bezig met een nieuwe inrichting voor je woning of bedrijfspand en ben je nog op zoek naar een nieuwe vloer? Dan is een PVC vloer een goed idee. PVC vloeren beschikken over een kliksysteem. Dankzij dit kliksysteem zijn ze gemakkelijk en snel te plaatsen. Daarnaast kun je ook extra lange, extra brede en PVC vloeren met houtstructuur en vellingskant vinden.

Als je op zoek bent naar een originele, eigenzinnige vloer, dan kies je voor vloerprints op maat. Het is mogelijk om een ontwerp op hoogwaardige vinyl te printen. Hierin zijn de mogelijkheden eindeloos. Vloerprints zijn een voordelige oplossing, als je een creatieve vloer wilt. Want een vinylvloer kost veel minder geld dan een traditionele vloer. Bovendien kun je deze gebruiken voor elke ruimte. Dankzij de antislip-eigenschappen en UV-bestendigheid, is een vloerprint ook geschikt voor badkamer, toiletruimte of serre.

Je komt ze steeds vaker tegen: PVC vloeren. Al zie je een PVC vloer waarschijnlijk aan voor een houten vloer of een tegelvloer. De print op PVC vloeren is namelijk bijna niet van echt te onderscheiden. Benieuwd naar de kenmerken? Wij geven je de 5 belangrijkste voordelen van PVC vloeren:

Steeds meer mensen kiezen voor een pvc vloer vanwege de vele voordelen. De designs worden steeds realistischer en een pvc vloer is bijna niet meer te onderscheiden vaneen echte houten vloer,tegelvloer of gietvloer. Een pvc vloer is perfect voor vloerverwarming, je hebt bijna geen onderhoud en er zijn talloze mogelijkheden! Wij zetten er 4 op een rij.

We zien ze steeds vaker voorbij komen, de PVC vloeren. Maar wat zijn PVC vloeren nu precies en wat zijn de voor en nadelen van zo'n vloer? Wij hebben het voor je uitgezocht en op een rijtje gezet.

Zoek jij een nieuwe vloer met beton of hout look? De nieuwe PVC collectie iD Supernature is het meestduurzame en betaalbare alternatief voor een houten- of betonnen vloer. Dankzij nieuwe digitaleprinttechniek zijn de PVC stroken niet van echt hout of beton te onderscheiden. Groot voordeel van een iD Supernature vloer is dat deze supersterk is en geschikt voor intensief gebruik. Geef je interieur een mooie, natuurlijke basis met brede planken of een visgraat patroon. Voor de industriële woonstijl zijn de pvc tegels met betonlook een perfect uitgangspunt voor een stoere en moderne sfeer.