1648
Ice Cream Industrial

Atrafloor brengt de ruwe luxe look over naar pastel plaatsen en ze noemen het Ice Cream Industrial. Met een introductie van Bonbon, Munt, Vanille en Steenkool - de zachte en stijlvolle baksteenontwerpen binnen de Ice Cream Industrial-collectie van Atrafloor, met een bleek, verfrissend kleurenpalet, geïnspireerd door kleuren en smaken van roomijs. 

Deze collectie haalt inspiratie uit de nog steeds populaire Aardbei-, Munt- en Vanilletinten plus een wenk naar het fenomeen dat Instagram overdondert, Zwart IJs - geproduceerd door het mengen van steenkool in het melkdessert. 

Wat is Uw Favoriete Tint?
Het ontwerpteam bij Atrafloor kan deze ontwerpen voor u op maat maken om baksteen vloermateriaal te maken in elke denkbare kleur, ervoor zorgend dat uw vloer op aanlokkelijke manier overeenkomt met uw eigen persoonlijke smaak.

Vanille---Lifestyle.jpg

Mint---Lifestyle.jpg

Coal---Lifestyle.jpg

Bonbon---Lifestyle.jpg

Vanille---Shoes.jpg

Strawberry-Ice-Cream.jpg

Mint-Ice-Cream.jpg

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw woonfavorieten bij onze partners