1224
Piet Boon & Solidfloor

Ode heeft iets wat andere vloerleveranciers niet hebben: vertrouwen van en samenwerking met gerenommeerd en spraakmakend ontwerper Piet Boon. Hij heeft Odes Pasta lijn duurzaam en tijdloos leven in geblazen en hiermee de basis gelegd voor een inmiddels jarenlange samenwerking. Voor zijn interieurprojecten gebruikt Boon naast zijn eigen Pasta lijn ook regelmatig de Puur vloerlijn.

Ode, dochteronderneming van Bolidt Kunststoftoepassing, levert aan de hand van vier vloerlijnen exclusieve design gietvloeren voor de particuliere woningmarkt. De samenwerking met een groot meester in architectuur en interieur is een betrouwbare graadmeter voor de consument. Piet Boons werk kent internationale sterrenstatus. Met zijn vooruitstrevendheid heeft hij ook dit jaar weer een verdiende en gewaardeerde plek op de meest toonaangevende designbeurs in Milaan, Salone Internazionale del Mobile.

De Ode vloerlijnen hebben elk hun eigen uiterlijk en karakter. Puur is het Ode materiaal in haar meest basale vorm. De kleuren zijn opwindend of ingetogen. De Passie vloer heeft een parelmoerglans en schittert wanneer er licht op valt. Pracht creëert driedimensionale vloeren waarin een spel van duizenden glasparels plaatsvindt. En ten slotte Pasta van Piet Boon. Aardse, warme tinten die zich uiten in een spannende melange van meerdere kleuren. Speels, maar toch rust en eenvoud.

Voor een levendige, echte ervaring met deze designvloeren zijn de Ode vloeren te zien in modelwoningen, showrooms en in Toonkamer te Utrecht (www.toonkamer.nl). Bovendien neemt Ode deel aan verschillende (internationale) interieurbeurzen.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners