Gietvloeren zijn en blijven populair. Het industriële en stoere karakter van een DRT Gietvloer is zo tijdloos dat de vloer niet snel gaat vervelen. Deze kwaliteitsgietvloeren worden met de grootste vakmanschap gelegd waardoor een lange levensduur is gegarandeerd.

Een vloer is bepalend voor de uitstraling en sfeer van een ruimte. Een nieuwe vloer leidt tot een volledige transformatie van het interieur. Een DRT gietvloer kan op vrijwel iedere ondervloer worden ‘gelegd’ (zelfs een bestaande tegelvloer). Dit betekent dat er over het algemeen niet gesloopt hoeft te worden omdat de laagdikte van een gietvloer gering (3-6 mm) is. Zo kan de vloer mooi naadloos worden gelegd en vormen, deuren of plinten geen bezwaar. Als er vloerverwarming in de bestaande vloer aanwezig is, kan deze gewoon blijven functioneren.

DRT heeft meer dan 30 jaar ervaring in het leggen van gietvloeren. Het aanbod is inmiddels uitgebreid tot wel meer dan 50 verschillende afwerkingsmogelijkheden. Effen wit, betongrijs, allerlei natuursteentinten, zwart en vele RAL kleuren.Ook leuk om te lezen