881
Gietvloer

Dit jaar lanceerde DRT de op maat gemaakte DRT carpet-collection by Desso. Deze collectie is in samenwerking met Desso ontwikkeld. De karpetten zijn speciaal afgestemd op de DRT gietvloeren en verwoorden de nieuwste trends en tinten op het gebied van wonen. DRT en Desso benadrukken hiermee de kracht van de strakke gietvloer in combinatie met een zacht karpet.

De kwalitatief zeer hoogwaardige gietvloer kenmerkt zich door een strak maar tegelijk warm karakter. De Desso karpetten verhogen dit warme karakter en geven tegelijk extra comfort en leefbaarheid aan de gietvloer.

Unieke kenmerken van de gietvloer zoals een natuurlijke look, slijtvast/krasbestendigheid, vloeistofdichtheid, de lange levensduur en anti-allergische eigenschappen zorgen voor een perfect combi. De minimalistische, strakke look van een gietvloer laat zich goed combineren met een carpet.

DRT Vloeren heeft vier productlijnen: Urban Velvet, Living Concrete, Stone Island en Special Items. Alle vloeren hebben specifieke kenmerken, optisch en/of technisch.

Al deze gietvloeren zijn verkrijgbaar volgens het uitgebreide standaard kleurenpallet van DRT Vloeren. DRT geeft 3 jaar garantie op gelegde vloeren, uitlopend tot 10 jaar garantie op UV stabiliteit!GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners