213
Zo wordt verhuizen écht gemakkelijk

Verhuizen is geweldig. Die eerste dag en nacht in je nieuwe huis zijn onvergetelijk. Maar voordat het zover is, dient er eerst nog een hoop te gebeuren. De verhuizing zelf, bijvoorbeeld. En laten we eerlijk zijn: dat is vaak niet bepaald een pretje. Je hele huis leeghalen, spullen inladen, weer bij je nieuwe woning naar binnen sjouwen… En dan heb je natuurlijk nog de stress van het huren van een bus of vrachtwagen die weer op tijd terug moet zijn. Nee, van verhuizen zelf is waarschijnlijk niemand fan. Gelukkig kan het ook anders.

Misschien heb je wel eens gebruikgemaakt van de diensten van een verhuisbedrijf, of heb je dit overwogen. Een goed verhuisbedrijf kan het verhuizen een heel stuk aangenamer en minder stressvol maken. Maar wist je dat er ook nog een stap bóven het inhuren van een verhuisbedrijf is? Maak kennis met Caswo Woningontruiming.

Je verhuizing van A tot Z geregeld

Caswo Woningontruiming is een ontruimingsbedrijf én verhuisbedrijf in één. Wat betekent dit? Het betekent dat je echt volledig ontzorgd wordt bij jouw verhuizing. Caswo regelt niet alleen je verhuizing, maar zorgt indien gewenst ook voor een complete woningontruiming.

Verhuizen is vaak meer dan alleen maar je spullen van A naar B brengen. Want wat gebeurt er met je oude woning? Misschien heb je met de koper wel afspraken gemaakt over de oplevering, of moet je voldoen aan de eisen van de woningbouw of verhuurder. Dat kan betekenen dat er vloeren moeten worden verwijderd, trapbekleding eraf gehaald moet worden of misschien zelfs dat er herstelwerkzaamheden moeten worden uitgevoerd of ook de tuin leeg moet worden gehaald. Dat is geen probleem voor Caswo Woningontruiming. Zij voeren al deze extra’s en vele andere met plezier voor je uit.

Verhuizen, opkopen en wegbrengen

Een verhuizing is ook een uitgelezen kans om eens kritisch door je inventaris heen te gaan. Misschien ben je helemaal niet van plan om al je bezittingen en meubels mee te nemen naar de nieuwe woning. Ook dan biedt een specialist als Caswo een belangrijke meerwaarde ten opzichte van een “gewoon” verhuisbedrijf. De meeste verhuisbedrijven brengen je eigendommen namelijk alleen van het oude naar het nieuwe huis. Caswo kan inventaris van waarde ook opkopen en overbodige inventaris afleveren bij de kringloop of afvoeren naar het recyclingperron.

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan

Kortom: wil jij helemaal ontzorgd worden met je verhuizing en zonder stress beginnen met inrichten of decoreren? Neem dan contact op met Caswo Woningontruiming voor een gratis en vrijblijvende offerte. Caswo werkt door heel Nederland.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners