Staat er een verhuizing op de planning? Dat kan dan best wat stress opleveren. Het is dan ook wel zo fijn als je één belangrijke zaak alvast hebt geregeld: naast het inslaan van verhuisdozen en het inplannen van schilders,is het installeren van internet cruciaal. Om op Pinterest te kijken naar wooninspiratie, om die laatste verhuiszaken te regelen en natuurlijk om via Whatsapp contact te houden met je klushulpen, bijvoorbeeld. Hoe regel je internet het beste als je midden in een verhuizing zit? Dat lees je in dit artikel!In een handomdraai internet in je nieuwe woning
Heb jij het liefst meteen tijdens je verhuizing internet thuis? Dan is het goed om te weten dat je in een handomdraai een goede verbinding in je nieuwe woning kunt krijgen.Als je een provider naar keuze hebt gevonden, bestel jij het gewenste pakket - daarna kun je zelf door middel van een doe-het-zelf-pakket aan de slag met internet. Heb je voor glasvezel gekozen of heb je gewoonweg twee linkerhanden? Vaak kun je dan ook gebruik maken van een gratis monteur, die je helpt bij het installeren van je internet. Als je op tijd een keuze maakt, dan weet je zeker dat je samen met de sleutel van je gloednieuwe huis ook meteen het doe-het-zelf-pakket mee kunt nemen, of ervoor kunt zorgen dat de monteur al gauw voor je nieuwe deur staat. Handig!

Een moeilijke keuze?
Als je niet zo goed weet voor welke internetprovider je moet gaan, is het een goed idee om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Weten wat verschillende internet providers te bieden hebben? Kijk dan op een vergelijkingswebsite. Zo’n site heeft alle informatie verzameld over verschillende aanbieders, en kan heel vlug uitrekenen wat het beste bij je nieuwe situatie past. Wil je alleen internet, wil je een supersnelle verbinding, of ben je gewoon op zoek naar de goedkoopste aanbieder op jouw adres? Door het instellen van filters ben je er bij een vergelijkingssite als providers.nl zo uit.

Geen stress
Verhuizen en internet zijn dus woorden die heel goed samen kunnen gaan. Vergelijk en je hebt in een handomdraai fijn internet. Dan hoef je daar in ieder geval geen zorgen over te hebben tijdens een drukke verhuizing! Voor je het weet zit je lekker te Netflixen in je nieuwe huis.

Ook leuk om te lezen