188
Slim uw woning verhuren

Een woning verhuren is een slimme manier om extra inkomsten te vergaren. Wanneer u eenmaal een woonruimte heeft die geschikt is voor verhuur, is het belangrijk dat u een betrouwbare huurder vindt die netjes met de woning omgaat. Verder heeft u alleen maar kosten voor het onderhoud van de woning. De maandelijkse huurinkomsten die u ontvangt zijn een vorm van passief inkomen; een inkomen waar u verder niet veel voor hoeft te doen.

 

Geld verdienen met een woning verhuren

Met een woning verhuren, kunnen hoge inkomsten gegenereerd worden. Woonruimte is schaars, waardoor de huurder het waarschijnlijk niet erg vindt om een mooi bedrag voor de woning te betalen. Huurinkomsten van rond de 1500 euro per maand of hoger zijn vrij normaal. Bovendien brengt het verhuren van woonruimte niet alleen voor u voordelen met zich mee. Ook de huurder heeft veel baat bij het huren van een woning. Zo heeft de huurder een fijne plek om te wonen en hoeft de huurder geen kosten te betalen voor onderhoud. Het huren van een woning brengt daarnaast een bepaalde vrijheid met zich mee.

Een huurder vinden voor uw woning

Er zijn verschillende mogelijkheden om een (betrouwbare) huurder voor uw woning te vinden. Zo kunt u nog 'ouderwets' een briefje ophangen in de supermarkt, maar de kans is vrij klein dat u daardoor een geschikte kandidaat voor uw huurwoning gaat vinden. Ook kunt u een derde partij zoals een makelaar inschakelen, maar dat brengt altijd behoorlijk wat extra kosten met zich mee. Veel mensen zoeken vandaag de dag naar een huurwoning via het internet. Dat kan via Funda.nl maar ook via het platformRentola.nl.Deze website die zorgt voor het contact tussen huurders en verhuurder. Het brengt de huurders en aanbieders direct met elkaar in contact, waardoor het heel eenvoudig is om uw huurwoning te promoten. Voordeel van een platform is dat de huurder zelf exact zijn zoekopdracht kan filteren. Zo kan er bijvoorbeeld een keuze gemaakt worden in de prijs, het soort woning en het gebied waar de woning in gevestigd moet zijn. Wanneer uw woning na het filteren van de zoekopdracht naar boven komt, is de kans groot dat de eventuele huurder écht interesse in de woning heeft.

Verschillende opties voor een woning verhuren

Behalve het verhuren van woningen en appartementen, is het ook mogelijk om alleen een kamer aan te prijzen voor verhuur. Ook woningen die leegstaan en eventueel in de toekomst verkocht worden, kunt u aanbieden via het platform. U kunt zelf aangeven of er huisdieren zijn toegestaan in de woning en of de woning wel of niet gemeubileerd is. Er zijn heel veel opties mogelijk, waardoor de kans groot is dat een woning verhuren vrij gemakkelijk en snel zal gaan.

Biedt eenvoudig uw woning aan

Wil u niet veel tijd en energie kwijt zijn aan het vinden van een huurder voor uw woonruimte? Bezoek daarom de website via https://rentola.nl. U hoeft alleen maar een gratis advertentie toe te voegen en vervolgens kunnen duizenden huurders uw advertentie zien en reageren. Bovendien zit u nergens aan vast. Wanneer het toch even niet uitkomt, kunt u altijd uw advertentie pauzeren, wijzigen of annuleren. Een woning verhuren was nog nooit zo eenvoudig.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw woonfavorieten bij onze partners