632
Opslagruimte huren in Rotterdam

Rotterdam is – op Amsterdam na – de grootste stad van Nederland. De havenstad is populair om te wonen, werken en studeren. Zo wonen er in de havenstad maar liefst 180 verschillende nationaliteiten. Zoals in elke grote stad is er één probleem waar veel mensen tegenaan lopen: ruimtegebrek. Met name in het centrum van de stad en in bepaalde wijken kan het lastig zijn om een woning te vinden die groot genoeg is voor al je spullen. Een opslagruimte huren in Rotterdam is in dit geval de ideale oplossing. 

Welke spullen breng je naar de opslagruimte in Rotterdam?

Staat jouw huis vol met dozen, kasten en andere spullen? Hoewel dit soms niet anders kan, is het geen slecht idee om eens flink de bezem door je woning te halen. Zo creëer je rust en ruimte in je woning én je hoofd. Begin met opruimen en sorteer je spullen in drie categorieën: spullen die je wilt bewaren, spullen die je naar een opslagruimte wilt brengen en spullen die je gaat weggooien of weggeven. Huur direct een opslagruimte in Rotterdam via Opslagmarkt. Zo kun je de spullen zo snel mogelijk onderbrengen in een veilige en goed geconditioneerde opslag.

Benut de ruimte van je woning zo slim mogelijk

De meeste woningen in Rotterdam zijn niet heel groot. Benut de ruimte daarom volledig door je woning slim in te richten. Investeer bijvoorbeeld in multifunctionele meubelstukken. Denk hierbij aan een slaapbank of een tafel waar je aan kan eten, werken en studeren. Een andere optie is om voor meubelstukken met opbergruimte te kiezen. Zo is een bed of bank met lades de ideale plek om spullen op te bergen. Daarnaast creëer je optisch meer ruimte door te kiezen voor lichte kleuren en spiegels op strategische plekken te hangen.

Huur een opslagruimte in Rotterdam

Een opslagruimte in Rotterdam huren is de ideale manier om direct meer ruimte in huis te creëren. Een opslagruimte huren is voordelig én praktisch. Zo heb je bij de meeste opslagruimtes alle dagen van de week, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, toegang tot je spullen. Je bepaalt bovendien zelf voor hoelang je de opslagruimte wilt huren.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners