742
Opslagruimte huren in Rotterdam
Gepubliceerd: 01-12-2022

Rotterdam is – op Amsterdam na – de grootste stad van Nederland. De havenstad is populair om te wonen, werken en studeren. Zo wonen er in de havenstad maar liefst 180 verschillende nationaliteiten. Zoals in elke grote stad is er één probleem waar veel mensen tegenaan lopen: ruimtegebrek. Met name in het centrum van de stad en in bepaalde wijken kan het lastig zijn om een woning te vinden die groot genoeg is voor al je spullen. Een opslagruimte huren in Rotterdam is in dit geval de ideale oplossing. 

Welke spullen breng je naar de opslagruimte in Rotterdam?

Staat jouw huis vol met dozen, kasten en andere spullen? Hoewel dit soms niet anders kan, is het geen slecht idee om eens flink de bezem door je woning te halen. Zo creëer je rust en ruimte in je woning én je hoofd. Begin met opruimen en sorteer je spullen in drie categorieën: spullen die je wilt bewaren, spullen die je naar een opslagruimte wilt brengen en spullen die je gaat weggooien of weggeven. Huur direct een opslagruimte in Rotterdam via Opslagmarkt. Zo kun je de spullen zo snel mogelijk onderbrengen in een veilige en goed geconditioneerde opslag.

Benut de ruimte van je woning zo slim mogelijk

De meeste woningen in Rotterdam zijn niet heel groot. Benut de ruimte daarom volledig door je woning slim in te richten. Investeer bijvoorbeeld in multifunctionele meubelstukken. Denk hierbij aan een slaapbank of een tafel waar je aan kan eten, werken en studeren. Een andere optie is om voor meubelstukken met opbergruimte te kiezen. Zo is een bed of bank met lades de ideale plek om spullen op te bergen. Daarnaast creëer je optisch meer ruimte door te kiezen voor lichte kleuren en spiegels op strategische plekken te hangen.

inspiratiebrochures1.png

Huur een opslagruimte in Rotterdam

Een opslagruimte in Rotterdam huren is de ideale manier om direct meer ruimte in huis te creëren. Een opslagruimte huren is voordelig én praktisch. Zo heb je bij de meeste opslagruimtes alle dagen van de week, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, toegang tot je spullen. Je bepaalt bovendien zelf voor hoelang je de opslagruimte wilt huren.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide