402
Nooit meer een verhuizing die Hapert met het juiste vervoer

Een nieuw huis kopen en dit vervolgens inrichten, kunnen wij wel echt een hobby van ons noemen. Natuurlijk levert het ook altijd de nodige uitdagingen en stress op, maar aan het eind van het verhaal doen wij dit leed onszelf aan. We willen het allerliefste weer een waar paradijsje creëren, compleet aan de hand van de laatste trends.

Maar bij verhuizen komen ook praktische kanten kijken, zoals goed vervoer. Niet alles past in een auto of eenvoudige aanhanger. Daarom hier op een rijtje waar jij op moet letten bij het veilig verhuizen met een aanhanger!

De juiste kar

Voor verhuizen zijn er diverse soorten aanhangers te koop, van een autotransporter tot een kipper. Er zijn diverse mogelijkheden, en alles valt of staat met de situatie waar jij mee te maken hebt. Ga je naar een etagewoning? Heb je spullen waar speciaal vervoer voor nodig is? En hoe groot is de afstand die je moet overbruggen tussen je nieuwe en je oude woningen?

Best lastige keuzes, maar één ding wil je natuurlijk zeker weten; Je spullen moeten wel veilig op de nieuwe plek komen. Bij een specialistisch bedrijf zoals Hapert kunnen ze je hier goed in adviseren. Bespaar hierbij zeker niet op deze kosten, een nieuwe bank kost waarschijnlijk meer dan deugdelijk vervoer voor je verhuizing regelen. Zeker bij Hapert!

Denk ook aan zaken die speciaal vervoer nodig hebben zoals bijvoorbeeld een piano. Het kan zijn dat deze niet geschikt is voor plotseling veranderende temperaturen, een koelwagen kan dan uitkomst bieden.

Zelfverzekerd op pad

Naast dat het belangrijk is om je spullen goed en veilig te vervoeren, is het ook aan te raden om het vervoer goed te verzekeren. Zeker wanneer je geen verhuizers inhuurt maar je dit zelf doet, is dit een punt van aandacht. Ook kun je een expert vragen over ervaringen met goede verzekeraars. Een bedrijf wat specifiek vervoer aanbiedt kan hier vaak ook wel inzicht in geven, wederom is Hapert hier bijvoorbeeld een goede partij bij.

Kortom, je hebt je interieur ongetwijfeld zorgvuldig samengesteld. Veilig en goed vervoer hiervoor is dan ook cruciaal om je nieuwe stulpje ook weer mooi in te richten. De kosten voor goed transport wegen niet op tegen de kosten wanneer je brokken maakt en nieuwe spullen moet kopen. Mocht je deze brokken toch maken, ga dan veilig en goed verzekerd op pad!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners