1149
Waar let je op bij het verkopen van je huis?
Gepubliceerd: 03-08-2021

Wil je je huis verkopen? Dan wil je dit waarschijnlijk zo snel en goed mogelijk. Het is dan ook vaak een lastige aangelegenheid om zelf je huis te verkopen.

De Bloois Vastgoed is dan wellicht een partner die je kan helpen met het verkopen van je huis. Uiteraard zijn er verschillende dingen waar je op moet letten als je je huis gaat verkopen. In dit blog bericht willen we je dan ook vertellen waar je op kunt letten bij de verkoop van je woning.

Een opgeruimd huis telt voor 2

Hoe je het ook went of keert, de verkoop van een huis vergt altijd een opgeruimd huis. Wanneer je woning namelijk rommelig is, is het voor een verkoop ook minder aantrekkelijk. Het is dan ook van belang dat je voor de verkoop altijd het huis netjes maakt en goed opruimt. Zeker op het moment dat je foto's van de woning gaat maken is het van belang dat deze er piekfijn uitzien. Bij De Bloois Vastgoed wordt er dan ook altijd een bod gedaan met de best mogelijke voorwaarden. Hierdoor wordt er gezorgd voor een win-win situatie waarin je als verkoper van je huis altijd goed uit de voeten komt!

inspiratiebrochures1.png

Vraag om advies als dat nodig is!

Het is van belang dat je weet waar je aan toe bent. Zo kun je namelijk niet een te lage prijs voor je huis krijgen en weet je wat je kunt verwachten. Het is dan ook zeker niet gek om advies te vragen aan een specialist. Let er wel op dat er kosten aan verbonden kunnen zijn bij veel partijen!

Makelaarskosten zijn overbodig!

Wanneer je je huis verkoopt via De Bloois Vastgoed, zijn makelaarskosten overbodig. Dit is namelijk in veel gevallen een grote kostenpost, omdat makelaars vaak met een procentuele bijdrage rekenen. Een vrijblijvend voorstel voor de koop van uw huis is dan ook altijd erg fijn. Daarnaast is het natuurlijk niet fijn om iedere week bezichtigingen in je woning te hebben. Bij De Bloois Vastgoed kun je daarnaast ook helemaal zelf de overdrachtsdatum regelen en wordt je compleet ontzorgd in het verkoopproces. Wil jij je woning zonder zorgen verkopen? Dan kun je zeker terecht bij De Bloois Vastgoed!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide