303
Een nieuw huis! Hadden we het al over de verhuizing gehad?

Een nieuw vers stekkie, als woonlovers zijn wij er dól op. Zie het als een carte blanche waar je mag doen wat je wilt. Zodra wij het koop of –huurcontract hebben getekend gaan dan ook alle seinen op groen. Lekker online shoppen, je laten inspireren door magazines en over woonboulevards struinen, love it.

Maar bij het zetten van die handtekening vergeten we soms even het mega vele werk wat een verhuizing met zich meebrengt. Je kunt een verhuisbedrijf inhuren hiervoor, zij verplaatsen alles in één dag en klaar is Kees. Noem ons een control freak, maar wij doen het liever zelf met onze eigen aanhangwagen!

Hang er niet te zwaar aan

Een allereerste keer verhuizen, wij herinneren het ons nog goed. Complete status van paniek waren we én totaal het overzicht kwijt. Inmiddels hebben we geleerd, mede door het vele verhuizen, hoe je hier gestructureerd aan begint om alles in goede banen te leiden. Onze eerste tip; Huur of (nog liever!) koop een aanhangwagen van Hapert.

Hiermee kun je in een vroeg stadium zelf stap voor stap besluiten hoe je het verhuizen gaat aanpakken. Dus zonder dat er een verhuizer in je nek staat te hijgen en de regie van je overneemt. Wanneer je de aanhangwagen koopt, heb je alle tijd om zelf te bepalen wanneer je begint en stopt met het verhuizen. Daarnaast zul je merken hoe handig een eigen aanhanger is, hij gaat altijd weer van pas komen.

Laad de aanhangwagen maar vol

Door het verhuizen rustig en structureel aan te pakken zul je zien dat je er nog plezier aan gaat beleven ook. Je ziet geleidelijk elke ruimte meer vorm krijgen, precies op de wijze zoals jij wilt.

Nu wil je natuurlijk niet dat meteen al je nieuwe (of mooie oude) spullen verregenen en we weten allemaal; Die kans is er wel in ons landje. Daarom is een Hapert afgesloten aanhangwagen ook zeker aan te raden. Ze kosten niet eens veel meer, en je weet zeker dat alles schoon én volledig je nieuwe stulpje bereikt.

Coördineer je verhuizing zelf

Dus mocht jij, net als ons, een lichte controlfreak zijn en zeker waar het aankomt op je huis en interieur? Dan raden wij je aan om zelf je verhuizing te coördineren. Je kunt het stap voor stap doen. Daarmee weet je zeker dat je niet nog weken lang dozen staat uit te pakken die compleet onlogisch door verhuizers zijn volgepropt. Dus; Waag het er op en koop een aanhangwagen voor je verhuizing.

Onze partners