1431
De tips die je helpen bij het verhuizen
Gepubliceerd: 09-11-2020 Laatste update: 29-12-2020

Verhuizen naar een nieuwe woning kan best spannend zijn! Zal het in je nieuwe woning net zo prettig wonen zijn als in je oude huis? Hebben je kinderen het straks naar hun zin in de nieuwe wijk? Daar komt bij dat de verhuizing zelf de nodige spanning en stress zal veroorzaken. Zitten alle spullen ingepakt? Welke doos moet straks als eerste worden uitgepakt? Enzovoorts. In dit artikel vind je een aantal handige tips, die je helpen om de verhuizing soepel door te komen! 

#1: zorg voor goede en stevige verhuisdozen

Een belangrijke, eerste tip die we je kunnen geven: bespaar niet op de verhuisdozen! Verhuisdozen kunnen best een tikkeltje duur zijn, wat het verleidelijk maakt om voor de goedkoopste variant te kiezen. Je zal de verhuisdozen na de verhuizing niet snel nog eens gebruiken, waardoor het een verspilling van je budget lijkt te zijn om hier veel geld aan uit te geven. Toch loont het om voor kwalitatief goede verhuisdozen te kiezen. Goedkope alternatieven scheuren snel, kunnen maar met een beperkt gewicht aan spullen gevuld worden, enzovoorts. 

#2: koop vooraf beschermende verhuismaterialen

Kies niet alleen voor goede verhuisdozen, maar ga ook voor het beste verhuismateriaal. Je kunt hierbij denken aan bubbelfolie om je televisie mee in te pakken, speciale schilderijhoezen en bijvoorbeeld een hoes voor het matras. Het voorkomt dat de onderdelen van je inboedel beschadigd of vuil worden tijdens de verhuizingen naar een nieuwe woning. Wist je dat er ook speciale hoezen voor stoelen zijn? Ideaal voor de stoel die je al jaren gebruikt en je absoluut niet weg wilt doen! Het zou betekenen dat je nooit meer het comfort hebt van de stoel, die zich naar jouw lichaam heeft gevormd. 

inspiratiebrochures1.png

#3: hulp van een verhuisbedrijf inschakelen

Heb je net alle spullen stevig ingepakt, breekt het moment van de verhuizing zelf aan! Lukt het om alle dozen in de verhuiswagen te zetten? Raakt er onderweg niets beschadigd? Hoe krijg ik die zware kast van de slaapkamer naar de begane grond? Het loont om een verhuisbedrijf in te schakelen voor het vervoer van de inboedel. Door deze zelf in te pakken in verhuisdozen bespaar je op de kosten. Het geeft je echter een prettig gevoel, wanneer je geen omkijken meer hebt naar het daadwerkelijk verhuizen van je inboedel. Terwijl de spullen worden overgebracht, heb jij tijd om alvast na te denken over het interieur en de inrichting in je nieuwe woning!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide