185
5 dingen waar je aan moet denken als je gaat verhuizen

Verhuizen is iets wat je niet iedere dag zo maar doet. En daar moeten we maar blij om zijn, want een verhuizing is een flinke klus waar veel bij komt kijken. Er moeten ontzettend veel dingen voor, tijdens en na de verhuizing geregeld worden die makkelijk vergeten kunnen worden. Het maken van een checklist voor jezelf helpt je bij het onthouden van de kleine dingen, zodat je later niet nog meer zorgen zult hebben. In deze blog bespreken we 5 dingen die je niet mag vergeten voor, tijdens en na je verhuizing!

Verander je woonadres

Nadat je verhuisd bent, moet je natuurlijk je woonadres overal veranderen om jouw post en andere belangrijke dingen op jouw nieuw adres te ontvangen. Een verhuizing moet je altijd doorgeven aan de gemeente. Dit kun je persoonlijk, online of schriftelijk doen. Ook bij de dokter, tandarts en verzekering moet je je nieuwe woonadres doorgeven. Je familie en vrienden kun je bijvoorbeeld een woonkaartje sturen met jouw adres om ze het adres te geven.

Laat extra sleutels aanmaken

Vaak krijg je maar 1 of 2 sleutelsets wanneer je van huis verhuisd. Sleutels zijn kleine objecten wat helaas vaak zoek raken, waardoor het kan zijn dat je niet meer je huis in komt. Maak een paar reservesleutels om er eentje aan familie of de buren te geven voor als je je eigen sleutels niet meer hebt. Is er niemand van hun thuis en moet je dringend naar binnen? Bij een slotenmaker in Breda helpen de experts je binnen 20 minuten om jouw huis weer binnen te komen!

Reiskostenvergoeding op werk aanpassen

Het kan zijn dat je door de verhuizing dichterbij of verder weg van werk bent gaan wonen. Dit kan invloed hebben op jouw reiskostenvergoeding. Vergeet deze ook niet aan te passen na jouw verhuizing. Die paar kilometers dat je verder weg bent gaan wonen van je werk kunnen nog eens goed van pas komen!

Een oppas regelen

Heb je kleine kinderen? Dan kun je je vast voorstellen dat je tijdens de verhuizing erg druk zult zijn met andere dingen, waardoor het lastig wordt om op jouw kinderen te letten. Regel een oppas buitenshuis zodat jij en je partner zich volledig kunnen focussen op de verhuizing, zonder de kinderen. Jouw schoonmoeder vindt het vast heerlijk om de hele dag door te brengen met haar lieve kleinkinderen!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners