371
4 veel gemaakte verhuisfouten (en hoe je ze kunt voorkomen)
Gepubliceerd: 20-12-2023

Verhuizen kan een stressvolle onderneming zijn, maar het vermijden van veelgemaakte fouten kan de overgang aanzienlijk vergemakkelijken. Dit zijn vier veelvoorkomende fouten bij verhuizingen en tips om ze te vermijden.

 

1.     Geen planning maken

Niet genoeg tijd nemen voor het maken van een goede planning kan leiden tot chaos op de verhuisdag. Begin vroeg met het opstellen van een gedetailleerd verhuisplan. Maak een checklist met taken, stel een tijdschema op en reserveer voldoende tijd voor het inpakken. Hoe meer je van tevoren plant, hoe soepeler de verhuizing zal verlopen.

inspiratiebrochures1.png

2.     Niks weggooien

Het lijkt tijd te besparen: gewoon al je spullen in dozen gooien en gaan. Een verhuisbedrijf Haarlem zal ook vast geen enkele moeite hebben met het verhuizen van al die spullen. Grote vraag is echter wat je met al die spullen gaat doen in de nieuwe woning. Pak je daar uit en selecteer je wel, of laat je dozen vol onnodige spullen in een hoek staan? Om de verhuizing makkelijker te maken, is het aan te raden om bij het inpakken een selectie te maken van wat je wel en niet mee wilt nemen naar je nieuwe woning. In de nieuwe woning zal je blij zijn met deze strategie!

3.     Geen etiketten plakken

Dozen niet duidelijk labelen kan leiden tot verwarring bij het uitpakken in je nieuwe woning. Voorzie daarom elke doos van een label, waarop staat wat er in de doos zit en in welke kamer de doos in de nieuwe woning thuishoort.  Extra handig: gebruik verschillende kleuren of nummers voor elke kamer om het uitpakken te vergemakkelijken. Het plakken van de juiste labels bespaart tijd en moeite bij het vinden van specifieke items.

4.     Geen hulp inschakelen

Het niet inhuren van betrouwbare verhuishulp kan leiden tot beschadigde of verloren spullen. Ook kan het verhuizen vies tegen vallen als je dat met slechts een paar mensen moet regelen. Doe grondig onderzoek naar verhuisbedrijven, lees recensies en vraag aanbevelingen. Kies een erkend verhuisbedrijf Amsterdam met ervaring en verzekering om een soepele verhuizing te waarborgen. Het juiste verhuisbedrijf maakt de verhuizing voor jezelf een stuk gemakkelijker!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide