8746
Vacatures
Gepubliceerd: 11-11-2020 Laatste update: 20-01-2022

Gaat jouw hart sneller kloppen als je teksten mag schrijven en wordt je helemaal blij van het onderwerp wonen en interieur? Ben je een social media tijger en is het creëren van engagement voor jou een fluitje van een cent? Lees even verder....

 

Wonenonline.nl is regelmatig op zoek naar nieuw talent. Voel jij je betrokken bij het onderwerp wonen en interieur.  Heb je een vlotte pen, schrijf je Seo-proof blogs en is het schrijven van een B2B tekst voor jou geen enkel probleem? Stuur ons gerust een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Misschien zijn we hard op zoek naar jou!

Ook op het gebied van Social Media zijn we op zoek naar experts! Zijn Leadgeneratie, branding en exposure voor jou geen onbekende begrippen? Weet jij hoe je een Instagram Post moet opstellen om onze volgers in beweging te krijgen? Kost het jou geen enkele moeite om engagement te creëren? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!