1812
Zwembad in de tuin

De temperaturen zijn de afgelopen dagen flink gestegen. Niets is fijner om lekker in het zonnetje te zitten en af en toe een frisse duik te nemen. We kunnen op de fiets springen naar het dichtstbijzijnde buitenbad of misschien heb je het geluk om dichtbij de zee of een meer te wonen maar hoe fijn zou het zijn om je eigen prive zwembad te hebben in je eigen tuin.

Heerlijk,... lekker dobberen en genieten van het ultieme luxegevoel. Ontspannen en spelen, een eigen zwembad is voor velen van ons een droom. Maar er zijn tegenwoordig diverse mogelijkheden om die droom werkelijkheid te laten worden.

Wil je een zwembad in de tuin dan zijn hier diverse mogelijkheden voor.
Heb je een grote tuin en een fijn budget dan kan je kiezen voor verschillende soorten zwembaden bijvoorbeeld een natuurlijke zwemvijver of een zwembad van hout, steen of beton.

Een zwemvijver is de laatste jaren steeds populairder geworden. Niet alleen omdat het een milieuvriendelijk alternatief is voor de klassieke buitenbaden maar ook omdat het een natuurlijke uitstraling heeft en rust uitstraalt in de tuin.

Een houten zwembad heeft als voordeel dat deze niet hoeft te worden ingegraven in de tuin maar direct op de grond geplaatst kan worden. Een nadeel voor een houten zwembad is dat je steeds een ladder op moet om het zwembad te kunnen betreden.

Een ander type zwembad voor in de tuin is het polyester zwembad. Dit type zwembad kan kant en klaar in de grond geplaatst worden en is ten opzichte van een stenen of betonnen zwembad snel te plaatsen waardoor de kosten beperkt blijven.

Helaas hebben we niet allemaal het budget voor het plaatsen van de bovengenoemde zwembaden maar gelukkig is er nog een goedkoper alternatief, het Intex zwembad. Intex zwembaden zijn er in veel verschillende uitvoeringen zoals rechthoekige baden of de kleinere ronde zwembaden voor de kinderen. Afhankelijk van de grootte van het zwembad heb je keuze tussen opblaasbare Intex zwembaden of Intex zwembaden met een metalen frame. Wil je lekker kopje onder kunnen gaan dan kan je kiezen voor een rechthoekig zwembad van wel 4 bij 2 meter. Of wat dacht je van een zwembad voor het hele gezin.

Bij de Intex zwembaden zijn verschillende accessoires verkrijgbaar. Zo worden de grotere zwembaden geleverd met een pomp die ervoor zorgt dat het water fris en schoon blijft. Ook zijn er mooie afdekhoezen verkrijgaar zodat je je zwembad goed kunt afdekken.

Laat de zomer maar beginnen, wij verheugen ons alvast op die frisse duik!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners