117
De juiste zonwering met deze 5 punten
Gepubliceerd: 12-03-2024

De laatste zomers waren behoorlijk warm. Op zulke dagen is het slim om af en toe de schaduw op te zoeken. Dat betekent niet dat je meteen naar binnen moet. Met een zonwering maak je van je terras een heerlijke plek om in de schaduw te zitten. Er zijn veel verschillende zonneschermen, maar hoe kies je nu het beste voor jouw huis of terras? Ben je op zoek naar Luvifem Zonwering, Eindhoven, Amsterdam of woon je in een andere stad of dorp? We vertellen je graag waar je allemaal op moet letten als je een zonnescherm koopt.

Kijk verder dan de prijs

Ben je op zoek naar zonwering, let dan niet alleen op de prijs! Natuurlijk is je budget belangrijk, maar denk eraan dat een zonwering meer is dan een snelle aankoop. Het zorgt niet alleen voor meer plezier buiten in de schaduw, maar het geeft je ook extra leefruimte buiten die goed beschermd is. Bovendien kan een mooie zonwering de waarde van je huis zelfs een beetje opkrikken. Om de juiste zonwering te vinden, moet je even Googlen naar een aanbieder bij jou in de buurt. In Eindhoven kun je Googlen naar “zonwering Eindhoven”, terwijl je in Rotterdam kunt zoeken naar “zonwering Rotterdam”. Zo bespaar je in ieder geval op aanrijkosten.

Denk aan het milieu

Als je een zonwering uitzoekt, moet je rekening houden met een paar dingen over waar je woont. Zoals de plek waar je huis staat, hoe je huis gebouwd is en welke kant je huis op kijkt. Vraag een professional die zonweringen installeert uit jouw buurt om advies. Die kan je helpen een keuze te maken die helemaal past bij wat je nodig hebt en waar je gelukkig van wordt.

WIN-VLOERKLEED.png

Kijk goed naar de afmetingen en uitval

Kijk ook goed naar hoe groot je terras is en hoeveel schaduw je wilt hebben. Op die manier kun je de juiste maat zonwering kiezen. Je moet meten hoe ver de zonwering uitsteekt (de uitval) vanaf waar je hem ophangt en ook hoe breed en hoog hij moet zijn. ,

Kies voor kwaliteit en extra opties

Je wilt natuurlijk kwaliteit en de juiste technische snufjes voor je zonwering kiezen, zodat hij lang meegaat en goed werkt. Er zijn verschillende soorten zonwering, zoals die met een kast eromheen of de simpele uit één stuk. Elk type heeft zo zijn plus- en minpunten, bijvoorbeeld hoe goed ze tegen het weer kunnen, hoe ze eruitzien en hoe makkelijk ze schoon te maken zijn.

De bediening en de stof

Tot slot moet je even nadenken over hoe je je zonwering wilt bedienen en welke stof je kiest. Je kunt kiezen voor handmatig, maar er zijn ook systemen die je met een afstandsbediening of zelfs automatisch met sensoren kunt bedienen. De stof die je kiest, maakt ook veel uit voor hoe lang je zonwering meegaat en hoe goed hij werkt. Stoffen zoals polyester, gaatjesdoek of acryldoek die al van kleur zijn als ze gemaakt worden, hebben allemaal hun eigen pluspunten, zoals hoe goed ze tegen de zon kunnen, of ze hun kleur goed behouden en of ze water tegenhouden. Met deze punten in gedachten kun jij een goede beslissing maken!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide