751
Dé buiten musthaves voor deze zomer

Het is weer zover, we gaan massaal met zijn allen naar buiten! De terrasjes stromen vol en de bloemen staan in bloei. Heerlijk! Het is dus ook de hoogste tijd om je eigen tuin, dakterras of balkon in de zomerse sferen te brengen, mocht je dit nog niet gedaan hebben.

Slaat de paniek een beetje toe en denk je; Wát moet ik allemaal aanschaffen? Wij zetten kort dé musthaves voor je tuin voor komende zomer op een rijtje.

Groen doen

Het voorjaar en de zomer, dan denken we toch meteen aan bloeiende bloemen en planten? Hier worden we ook acuut blij van én dit is ook nog eens gezond voor zowel je lichaam als geest. Dus hup; Op naar het (online) tuincentrum. Ook voor de mensen die iets minder buitenruimte hebben zoals alleen een dakterras of balkon is er toch van alles te krijgen om in groene sferen te komen.

Geen groene vingers? Ook dan zijn er toch volop goede opties te vinden. Verdiep je vooraf in het onderhoudsniveau en geloof ons; Een kind kan de tuin doen.

Zitcomfort

Vroeger hadden we allemaal een degelijke tuinset van plastic, lekker praktisch. Tegenwoordig is er veel meer te koop, welke tuin heeft geen loungeset staan? Investeer hierbij in goede kwaliteit. Het kost iets meer, maar het zitcomfort is vele malen hoger én het gaat veel langer mee.

Pas wel op met slecht weer, zeker wanneer de koudere periode weer voor de deur staat. Dan is het belangrijk de tuinset af te schermen of op te bergen, daar zijn ze helaas vaak niet voor gemaakt.

Dol op de parasol

Tenslotte nog een item wat heel belangrijk is. Want genoeg vitamine D via de zon binnenkrijgen is enorm belangrijk, maar minstens zo belangrijk is het om op tijd weer uit de zon te vertrekken. Zeker in het voorjaar kan de zon scherper zijn dan dat je in eerste instantie vermoedt, de kans op zonneschade aan je huid is dan ook heel groot.

Natuurlijk hoef je hiervoor niet meteen naar binnen te vertrekken. Naast je huid insmeren met zonnebrandcrème is er natuurlijk de schaduw. En hoe creëer je deze schaduw? Met een stijlvolle parasol in je tuin!

De keuze is tegenwoordig ook hierbij reuze, van diverse kleuren tot verschillende formaten, alles is er op de markt te koop. Tevens is er de optie om hem anders neer te zetten dan op de standaard manier.

Een dakterras? Dan is bijvoorbeeld de muurparasol waar jij naar op zoek bent. Of staat die poot altijd in de weg? De zwevende parasol past dan perfect bij jou.

Kortom, iedereen is dol op de parasol!

Meta: Wat moet je aanschaffen om optimaal te genieten van de lente en de zomer? Wij zetten kort dé musthaves voor je tuin voor komende zomer op een rijtje.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners