Je ziet ze steeds vaker: rolluiken voor de ramen van woonhuizen. Waarom? Omdat ze veiligheid met isolatie combineren, en design met zonwering.Ontdek hier de vele voordelen van rolluiken:

Heerlijk, de lente met haar warme zonnestralen! Maar nu al is de zon soms te warm om te verdragen, en dan is de zomer nog niet eens in aantocht. Een zonnescherm in de tuin maakt dat je ook in de schaduw kunt genieten van het lekkere weer. Bovendien blijft je huis veel koeler. Zie je op tegen de grote investering van een zonnescherm? Gelukkig kun je deze ook leasen.

De traditionele parasol maakt langzaam plaats voor het schaduwdoek: zonwering die je overal in de tuin kunt ophangen. Schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in allerlei vormen enkleuren en hebben een trendy uitstraling. Logisch dus, dat deze langzaam de tuinen van Nederland overnemen! In dit artikel ontdek je alles wat je moet weten over het schaduwdoek.

Hoe graag we ook hebben dat de zon schijnt; zo nu en dan zoeken we liever de schaduw op. Een zonnescherm aan huis biedt dan ook veel voordelen. Wist je dat het heel eenvoudig is om een oud zonneschermdoek te vervangen? In dit artikel vertellen we meer over de voordelen van een zonnescherm en waar je op moet letten bij de aanschaf van een kwaliteitsdoek.

Schijnt de zon de hele dag jouw huis binnen? Dan is een screendoek ideaal: een zeer effectieve manier om de zon te weren en het doek neemt – in tegenstelling tot een zonnescherm- vrijwel geen ruimte in. Heb je al een screen, maar gebruik je deze nooit omdat het doek beschadigd is? Zonde, want je kunt het screendoek gemakkelijk vervangen!

Zonnescreens zijn erg mooi en praktisch, zeker in de zomer. Helaas zijn ze ook best duur en dus ga je hem niet zomaar vervangen. Ook niet als het screen verouderd of beschadigd is. Gelukkig is er nu een prima optie om je screen goedkoop op te knappen. Je hebt in een handomdraai een prachtig screen wanneer je het screendoek vervangt!

De lente is in aantocht en dan kunnen we weer heerlijk genieten van het zonlicht in huis of op kantoor. Maar soms kan te veel binnenvallend licht onprettig zijn. Het kan binnen dan te warm worden en de reflectie op beeldschermen zelfs irritant. Met effectieve zonwering kun je dit tegengaan. Er zijn verschillende mogelijkheden zoals jaloezieën, lamellen of gordijnen maar misschien zijn screens wel de perfecte oplossing voor jou.

Als Nederlanders hebben we altijd wel iets te klagen over het weer. Als het regent is het te nat, als de zon schijnt is het te warm. Binnen in huis valt er weinig te klagen, het dak houdt de regen buiten en met de juiste zonwering zal de felle zon je ook niet storen. Met deze 4 verschillende soorten binnenzonwering is er altijd een oplossing die past in elke woning, met een stijl die aansluit op het interieur en functionaliteit die het gebruik praktisch maakt in iedere situatie. We hebben het hier over de meest populaire soorten zonwering; rolgordijnen, horizontale jaloezieën, vouwgordijnen en plissés. Op deze pagina geven we meer informatie over de verschillen en diverse toepassingen van deze 4 verschillende soorten binnenzonwering.

Het hebben van een zonnescherm is in de zomer geen overbodige luxe. Je kunt lekker in de schaduw zitten op je terras en binnen blijft het lekker koel omdat de warmte van de zon door het zonnescherm geweerd wordt. Ook behouden je meubels en kussens langer hun originele kleur omdat ze niet constant aan de schadelijke UV straling worden blootgesteld. Maar niet alleen in de zomer kan een zonnescherm goed van pas komen. In het najaar en de winter biedt een zonnescherm ook voordelen. Denk maar eens aan de laagstaande zon die verschrikkelijk in de weg kan zitten en bijvoorbeeld het zicht op je tv of computerscherm belemmert.