Zonnescreens zijn erg mooi en praktisch, zeker in de zomer. Helaas zijn ze ook best duur en dus ga je hem niet zomaar vervangen. Ook niet als het screen verouderd of beschadigd is. Gelukkig is er nu een prima optie om je screen goedkoop op te knappen. Je hebt in een handomdraai een prachtig screen wanneer je het screendoek vervangt!

De lente is in aantocht en dan kunnen we weer heerlijk genieten van het zonlicht in huis of op kantoor. Maar soms kan te veel binnenvallend licht onprettig zijn. Het kan binnen dan te warm worden en de reflectie op beeldschermen zelfs irritant. Met effectieve zonwering kun je dit tegengaan. Er zijn verschillende mogelijkheden zoals jaloezieën, lamellen of gordijnen maar misschien zijn screens wel de perfecte oplossing voor jou.

Als Nederlanders hebben we altijd wel iets te klagen over het weer. Als het regent is het te nat, als de zon schijnt is het te warm. Binnen in huis valt er weinig te klagen, het dak houdt de regen buiten en met de juiste zonwering zal de felle zon je ook niet storen. Met deze 4 verschillende soorten binnenzonwering is er altijd een oplossing die past in elke woning, met een stijl die aansluit op het interieur en functionaliteit die het gebruik praktisch maakt in iedere situatie. We hebben het hier over de meest populaire soorten zonwering; rolgordijnen, horizontale jaloezieën, vouwgordijnen en plissés. Op deze pagina geven we meer informatie over de verschillen en diverse toepassingen van deze 4 verschillende soorten binnenzonwering.

Het hebben van een zonnescherm is in de zomer geen overbodige luxe. Je kunt lekker in de schaduw zitten op je terras en binnen blijft het lekker koel omdat de warmte van de zon door het zonnescherm geweerd wordt. Ook behouden je meubels en kussens langer hun originele kleur omdat ze niet constant aan de schadelijke UV straling worden blootgesteld. Maar niet alleen in de zomer kan een zonnescherm goed van pas komen. In het najaar en de winter biedt een zonnescherm ook voordelen. Denk maar eens aan de laagstaande zon die verschrikkelijk in de weg kan zitten en bijvoorbeeld het zicht op je tv of computerscherm belemmert.

Wanneer u denkt aan inbraakpreventie van uw woning, dan denk u naast goede sloten misschien ook aan rolluiken. Logisch want rolluiken zorgen voor een uitstekende bescherming op de kwetsbare plekken van uw woning. Toch hebben rolluiken nog meer voordelen dan alleen het buiten houden van ongewenst bezoek.

Je wilt je graag veilig voelen in je woning en doet er alles aan om ongenode gasten buiten te houden. Een oplossing waar je dan aan kunt denken zijn rolluiken. Inbraken komen helaas steeds vaker voor en een goed slot op de deur voldoet niet altijd meer. Als je je huis dus beter wilt beveiligen, dan biedt Creon Rolluiken je de oplossing.

De zomer is onderweg. We krijgen te maken met warmere temperaturen en het belooft een mooi voorjaar te worden. Dit betekent ook dat de tuinen weer zomerklaar kunnen worden gemaakt. Dit kan bijvoorbeeld met een mooi terrasscherm.

Na een zachte winter kan de lente wat veel Nederlanders betreft nu echt gaan losbarsten. En dat betekent dat het gezinsleven zich de komende maanden steeds meer in de tuin gaat afspelen. Goede buitenzonwering is hierbij belangrijk. Maar wat zijn de belangrijkste trends van dit seizoen? Styliste Maartje Knipscheer van Luxaflex® biedt uitkomst.

Zomers zijn zalig. Maar af en toe kan de zon wat te opdringerig worden. Met de zonneschermen van Harol creëer je koelte en schaduw wanneer je wilt. De vele zonneschermen bieden verkoeling op maat, zodat je terras én huis heerlijk fris blijft. Met Harol maak je gewoon zelf het mooie weer.