2730
Easypond
Gepubliceerd: 18-10-2012 Laatste update: 25-04-2017

Nee, dit is geen benodigdheid voor een recept. Dit is wel een ingrediënt voor elk terras, elk balkon, elke kamer of kantoor. Water creëert rust en water brengt leven. Velda brengt water naar iedereen. Een (grote) tuin is niet nodig om een vijver te bezitten en zaterdagen graven om van de sfeer van water te genieten ook niet. Met de Easy Pond van Velda is er een vijver voor iedereen. Benodigdheden? Eén vierkante meter!

Verticaal tuinieren is € mede door de beperkte buitengrond €helemaal van nu. De nieuwe watersensatie van Velda sluit hier naadloos op aan. Daarbij is deze compacte vijver zowel geschikt voor binnenshuis als voor buiten. Zo kan iedereen van een vijver genieten, of men nu beschikt over een tuin, balkon of geen van beide. Want ook voor in huis of in een bedrijfsruimte is de Easy Pond een echte sfeermaker.

De vierkante vijver is kindvriendelijk door de hoge rand en beschikt over een groot gebruiksgemak. Dit waterwonder is niet alleen easy, maar ook trendy. Met zijn verschillende stijlvolle designs is de Easy Pond een echte smaakmaker. Velda is dan ook al enkele decennia marktleider op vijvergebied en won de Marketing Merk Prijs 2010 in de categorie vijvers en pompen.

De rand van de Easy Pond is van geborsteld roestvrijstaal en de verwisselbare wanden zijn beschikbaar in black glass, grey spray-stone, grey wicker en brown wicker. De afmetingen zijn 100x100x40. De Easy Pond kan ook compleet met pomp (600 l/h), mini UV-C-unit, filtermateriaal en RGB-ledverlichting geleverd worden. De vijver is onderhoudsvrij en klaar om van te genieten. Water waar men maar wil.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide