963
Zo vroeg mogelijk in het seizoen buiten zitten met een veranda!

Wie wil dit nou niet? Zodra het lekker weer wordt en het zonnetje breekt door: zo snel mogelijk naar buiten! Maar soms is het nog net een tikkeltje te koud. Met een veranda met een glazen dak en een zijwand zit jij als eerste buiten in het voorjaar! Of wil je juist bescherming tegen de zon? Een terrasoverkapping is dan misschien een goed idee voor jou. We nemen je snel mee langs alle mogelijkheden die een veranda of overkapping jou kunnen bieden!

 

Veranda hoeft niet duur te zijn

Veranda’s lijken een flinke investering en het voelt misschien ook als een behoorlijke onderneming om er eentje neer te laten zetten. Dit valt echter allebei best wel mee! Een simpele overkapping voor je terras is in een handomdraai te installeren. Bovendien zijn veranda’s beschikbaar in allerlei prijsklassen, dus je kan het zo gek maken als je zelf wil!

Genieten van het zonnetje onder het glas

Met zo’n glazen dakje kun je razendsnel in het seizoen al buiten zitten. Het biedt net even dat extra beetje bescherming tegen de kou die nog in de lucht hangt. Met een zijwand houd je de wind nog een beetje tegen en ook een voorjaarsbui trotseer je met zo’n overkapping.

Een warme zomeravond kun je ook heerlijk verlengen met een afdekking in je tuin. Voeg daar een terrasverwarmer aan toe en dan kun je zelfs in de winter nog buiten zitten!

Lekker knus: prieeltje, paviljoen, tuinkas

Voor een romantische touch aan je tuin kun je ook een prieeltje of paviljoen neerzetten. Deze zit niet aan je huis vast, maar staat los. Die kan je dus mooi in een hoekje van je tuin neerzetten. Zo heb je een heerlijke overdekte eetplek of zet er een loungebank neer en je kan overdekt ontspannen. Wil je echt een plek waar je meteen met de eerste zonnestralen al kunt zitten? Kies dan voor een tuinkas! Gezellig tussen de plantjes een zitje creëren: zo heb je een fijne multifunctionele plek. 

Dak van glas of zonwering

Een dak van glas is ideaal, vooral als je veranda aan je huis vast zit. Dit zorgt er namelijk voor dat er alsnog genoeg licht je huiskamer binnenstroomt. Wil je alleen een overkapping tegen de zon? Kies dan voor een zonwerende terrasoverkapping. Die komt lekker wat verder de tuin in dan een normaal zonnescherm. Het scherm wordt ondersteund door één enkele paal, dus hij is ook nog eens heel subtiel en bovendien op maat te maken. Zo past hij in iedere tuin (of tuintje). 

Meer inspiratie op doen?

Zie je zo’n dakje in je tuin wel zitten, maar wil je alle mogelijkheden nu eigenlijk eens in het echt bekijken? Dat kan! Plan een uitje naar de showroom van Fonteyn. Hier vind je een veelvoud aan veranda’s, overkappingen, prieeltjes en tuinkassen in de 35.000 m2 Outdoor Living Mall.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners