1109
Nog meer genieten van je tuin? Laat een veranda bouwen

Je zit het liefst het gehele jaar door in de tuin, maar in het vroege voorjaar, in de herfst en in de winter werkt het weer niet altijd mee. Vind je het zonde dat je enkel in het late voorjaar en in de zomer buiten kunt zitten? Breng hier dan zelf verandering in. De beste manier om meer te genieten van je tuin, is door een veranda te laten bouwen.

 

Vaker buiten zitten met een veranda

Een veranda is een overdekte ruimte die je tegen je woning aan laat bouwen. Omdat de ruimte overdekt is, kan de warmte onder het dak van de veranda blijven hangen. Dit betekent dat het onder de veranda warmer is dan in de rest van de tuin. Is het eigenlijk nog iets te fris om buiten te zitten? Dan ga je onder de veranda zitten. Door de warmte onder het dak kun je hier wel comfortabel zitten. Met een veranda kun je al in het vroege voorjaar van je tuin genieten en kun je lekker buiten blijven zitten tot in de late herfst.

Daarnaast blijf je altijd droog onder een veranda. Ook dit is een groot voordeel van dit bouwwerk, want in Nederland wil het nog wel eens regenen. Laat je een veranda bouwen in de achtertuin, dan hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je borrel in de tuin, je etentje of je barbecue door de regen in het water valt. Als het gaat regenen, ga je gewoon onder de veranda zitten. Nu kun je lekker buiten blijven zitten, zonder dat je nat wordt.

Een veranda op maat laten maken

Wil jij profiteren van de voordelen van een veranda? Laat dan een veranda op maat bouwen. Een veranda op maat wordt speciaal voor jou ontworpen en sluit niet alleen bij je wensen, eisen en verwachtingen aan, maar past bovendien perfect bij je tuin.

Een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van maatwerkveranda’s, is Mooieverandas.nl. Dit bedrijf kan een veranda tegen je woning aan bouwen, maar is ook gespecialiseerd in het realiseren van vrijstaande veranda’s. Een ander bedrijf dat jouw prachtige veranda kan realiseren, is van Beem. Misschien heb je wel eens van dit bedrijf gehoord, want van Beem komt regelmatig in de uitzendingen van Robs Grote Tuinverbouwing op SBS6. Dit is niet voor niets, want van Beem bouwt simpelweg prachtige tuinkamers.

Bron: https://www.vanbeem.nl/

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners