1512
Helemaal terug; De serre!
Gepubliceerd: 30-06-2022

In de jaren ’80 was hij daar opeens; De serre. In vele ontwerpen van huizen zagen we ze terug, of er werd later aan een huis éénbij gebouwd. Toch was hij de afgelopen jaren een beetje uit het oog verloren.

De serres van toen hadden naast vele voordelen namelijk ook nogal wat nadelen, zoals dat ze tochtig waren en niet goed geïsoleerd. Maar de serre is weer terug! En met het beste van twee werelden; Wél de voordelen van een serre, maar niet de nadelen.

Hoe dit eruitziet? Wij leggen het uit.

De serre anno nu

De serre van vandaag de dag is niet meer een kunststoffen aanbouw aan je huis maar een ware verrijking van je woning, van zowel de binnen- als buitenkant. In de meeste stijlvolle varianten, passend bij iedere woonstijl zijn er tegenwoordig serres verkrijgbaar.

De luxe serres van tegenwoordig zorgen er in één klap voor dat je woning een extra kamer rijker is, inclusief een enorme hoeveelheid daglicht. Dit alles in een perfect geïsoleerde vorm, waardoor het verlies aan warmte in de winter zeer gering is. De lekkere warme zonnestralen daarentegen komen wel weer binnen. Win-win situatie dus!

Maatwerk

De serres van tegenwoordig zijn echt maatwerk. Zeker wanneer je voor een gespecialiseerde leverancier gaat.Deze hebben veel ervaring met het maken van serres en kunnen jou perfect adviseren omtrent de perfecte serre.

Busscher Serrebouw is hier een voorbeeld van. Zij helpen je van begin tot eind waar het gaat om de perfecte uitbouw voor jouw woning. Ze begrijpen de wensen van de klant, leveren maatwerk en zorgen dat de uitbouw (zonder troep achter te laten) wordt geplaatst.

Plus+plus

Naast dat een serre mooi is, heeft het ook qua woongenot vele voordelen. In een tijd waarin we te maken hebben met een huizentekort en verhitte woningmarkt kan een serre er net voor zorgen dat jij wél genoeg ruimte in je huis hebt.

Ook zorgt de serre ervoor -mits van goede kwaliteit- dat je huis meer waard wordt. Kortom, een serre biedt jouzelf maar ook je woning vele voordelen en woongenot.

De serre is weer helemaal terug van weggeweest. Hij heeft in de jaren wel een transformatie doorgemaakt. Waar het vroeger een plek was waar je energie verloor, win je er nu juist energie mee. In de vorm van extra vitamine D door het zonlicht, en warmte door de zonnestralen.

Benieuwd welke soorten, maten en varianten aan mooie serres er allemaal zijn? Kijk dan eens snel bij Busscher Serrebouw voor een nodige dosis inspiratie!

Wonenonline


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids