Deze sfeervoll waterlantaarns zijn perfect tijdens de feestdagen of een speciale gelegenheid. Met de bijgeleverde waxinelichtjes creëer je een unieke sfeer. Laat ze drijven in het water of in zee In Azië zijn de waterlantaarns al zeer bekend. Men laat ze los tijdens een jaarwisseling of andere speciale gelegenheid. Door het licht dat ze creëren in het donker ontstaat er een sfeervol aanblik. Perfect tijdens een mooie zomeravond of een bruiloft. Set van 10 lantaarns inclusief waxinelichtjes.

Bestel deze leuke lampjes hier

Een staaltje Dutch Design uit de Pure serie van ELHO. De elho pure soft high light brengt licht in het donker. In de serie kunststof potterie is de verlichte pure high ligt een onmisbare aanvulling op de elho pure bloempotten collectie. Zoals u mag verwachten van Elho is de Pure soft high light onderhoudsvriendelijk en licht in haar gewicht.

Verkrijgbaar in 2 verschillende formaten, voor gebruik zowel binnen als buiten en standaard verkrijgbaar met Spaarlamp.

Eindelijk kunt u uw verfijnde smaak ook tonen in uw buitenverlichting. Philips Ledino buitenverlichting sluit perfect aan op moderne interieurs en is daarin de eerste in haar soort. Het strakke en tegelijkertijd elegante ontwerp van Ledino verfraait uw tuinen, paden en terrassen op een opvallende, eigentijdse wijze met licht. Ledino buitenverlichting is bovendien zuinig in gebruik en milieuvriendelijke dankzij de energiebesparende LED-technologie. Een standaard gloeilamp verbruikt gemiddeld vijf keer zoveel energie als een Ledino-lamp en tegen de ultralange levensduur van meer dan twintig jaar kan geen gloeilamp op!

Deze roestvrijstalen wandlamp heeft de vloeiende vorm van een golf. Door de combinatie van geavanceerde lenzen en LED-verlichting worden drie smalle lichtbundels omhoog en omlaag gestraald, waardoor u de schoonheid van een gebouw of voorwerp extra benadrukt. Adviesprijs: € 299,-

BRANCH is één van de eyecatchers uit het buitenverlichtingsprogramma van Modular Green®, en is een ontwerp van Rotorgroup voor Modular. Het unieke aan BRANCH is haar zelfbouwsysteem, waarmee telkens opnieuw en in functie van persoonlijke behoeftes en voorkeuren nieuwe configuraties kunnen gemaakt worden. Door het dÃ�ºrven combineren wordt immers telkens opnieuw een eigen, unieke boomstructuur met zijwaartse takken gecreëerd.

De basis is steeds de organische en glooiende basisstructuur (in khaki of mat zwart structuur) uit gelakt kunststof. Met een universeel connectie-stuk kunnen verschillende BRANCHen, al dan niet voorzien van een lichtbron, vervolgens op elkaar bevestigd worden. De lichtbron bevindt zich in de zijwaartse tak - horizontaal richtbaar rond zijn centrale as én richtbaar zowel naar boven als beneden - of langs de bovenzijde van het toestel, centraal in de behuizing. Dankzij haar organische vormgeving wordt BRANCH één met de haar omringende omgeving, de natuur, en geeft zo naast haar functionele betekenis ook een decoratieve zin aan die omgeving. De flexibiliteit van het systeem en de integratie van de verschillende lichtbronnen (ice white LED 6x1W, warm white LED 6x1W, CFL Par30 en CDM-R Par30) zorgen er bovendien voor dat BRANCH voor heel wat toepassingen gebruikt kan worden: (tuin)padverlichting, sfeerverlichting en gevelverlichting.

Outdoor lifestyle wint aan belang. En daarin speelt buitenverlichting een grote rol. Maar voor je zomaar enkele tuinspots plaatst, denk je best na over je verlichtingsconcept.

Specialist Delta Light ® heeft een uitgebreid assortiment om je buitenverlichting perfect af te stemmen op jouw verwachtingen. Opvallend voor 2012 zijn alvast de strakke lichteffecten.

Doordachte verlichting is bedoeld om het unieke karakter en de nuances van je tuin in de kijker te zetten. Elke tuin, maakt niet uit hoe groot of klein, heeft zijn eigen karakteristieken en zal pas goed verlicht zijn als je rekening houdt met het totaalconcept.

In zijn outdoor collectie combineert specialist Delta Light ® eens te meer functionaliteit met sfeer en innovatie. Zo zorgt ledverlichting, in combinatie met een lens, vandaag voor strak afgelijnde lichttekeningen op wand of grond.