2243
Zomeravonden met Manutti

Zet je tuin en terras in de kijker met buitenkaarsen en sfeervolle verlichting Manutti rekt de zomer zalig lang met een sfeervol assortiment accessoires. Zo geniet je tot in de late uren van je gezelschap op het terras én zet je tegelijk je tuin in de kijker. Want de buitenkaarsen Flame en de elegante designlamp Twilight zijn absolute sfeermakers.

Zoals sterren uit de hemel vallen, zo ook kan je de lamp Twilight willekeurig in je tuin plaatsen. De elegante lijnen creëren een stijlvolle look, door de jaren zeventig getekend. Het diffuse en discrete licht – dimbaar – dompelt je tuin en terras in een loungesfeer. Simpel in al zijn eenvoud, geeft deze minimialistische designlamp elke buitenruimte rust en stijl. Bovendien kan je het ledlicht richten hoe je wilt dankzij de verstelbare arm. Ook de geparfumeerde buitenkaarsen Flame geven je terras een warme, subtiele gloed – vergelijkbaar met de charme van een lantaarn. De elegante en strakke houders zijn verkrijgbaar in gepoederlakt aluminium in wit of lava, en met een basis in iroko-hardhout. Speel met de verschillende hoogtes en creëer je eigen kaarsenopstelling voor een warme welkomsfeer. Ideaal om een tuinpad te markeren, meer sfeer rond het zwembad of als decoratie op je terras.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners