2661
Deze tuinverlichtingtrends van 2020 wil je niet missen
Gepubliceerd: 23-08-2020

Naar binnen als het donker wordt? Helemaal niet nodig! Met de juiste tuinverlichting geniet je ook in de (warme zomer)avonden van je tuin. Goede tuinverlichting zorgt bovendien voor een extra stukje veiligheid tijdens de donkere dagen. Genoeg reden dus om je tuin goed te verlichten!

 

En natuurlijk willen we niet alleen functioneel licht. We willen ook sfeer en een mooie uitstraling. Daarom zetten we de tuinverlichtingtrends 2020 voor je op een rij.

inspiratiebrochures1.png

  partylights.jpg

1: Feestelijke lampjes

Party lights zijn zeker niet alleen voor feestjes bedoeld! Waarom niet gewoon het hele jaar door een feestsfeer creëren? Denk aan lichtsnoeren en lantaarns. Met simpel en stijlvol wit licht of vrolijk in allerlei kleuren. Hang ze waar je maar wilt: in je tuinkamer, aan de gevel bij je terras, aan je schutting of in een boom. Ook als balkonverlichting zijn party lights ideaal. Je kan voor simpele bollen gaan, lichtsnoeren met vrolijke afbeeldingen of sierlijke lantaarns.Het kan allemaal.

sokkellamp.jpg

2: Pas op waar je loopt!

Een sokkellamp is een lage tot middelhoge staande lamp voor buiten, bedoeld om je pad te verlichten. Handig, veilig en ook nog eens sfeervol. Deze lamp past in iedere tuin. Ook in kleine tuinen is een sokkellamp perfect. Je creëert er namelijk diepte mee, waardoor je tuin groter lijkt. Willen we!

draagbare-lamp.jpg

3: Neem je eigen lichtje mee

Bij tuinverlichting dacht je waarschijnlijk niet meteen aan draagbare lampen. Toch horen die ook zeker in dit rijtje thuis. Een draagbare lamp is onmisbaar voor iedereen die graag buiten is. Gewoon voor je eigen tuin of balkon of voor gezellige avonden in een park of de natuur. Omdat de lamp oplaadbaar is, heb je geen onhandig gedoe met kabels. Je hebt de keuze uit allerlei stijlen. Kies een lamp die ook goed bij je interieur past, dan heb je meteen een leuke tafellamp erbij!

4: Lampje aan de muur

Wandlampen zijn al lang populair. Eerst vooral omdat ze zo functioneel zijn, maar nu kiezen we ze ook voor hun looks. Ze geven je gevel, terras of balkon een luxe en sfeervolle uitstraling. Ook zijn deze lampen ideaal voor dat extra stukje veiligheid. Ook leuk: met een wandlamp zet je jouw favoriete details van je woning of tuin in de schijnwerpers. De keuze is ruim dus je vindt altijd een wandlamp die bij jouw woning past. Klassiek, modern, industrieel of juist speels.

Je bestelt buitenverlichting gemakkelijk online bijvoorbeeld op fonQ.nl

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide