782
buitenverlichting

Outdoor lifestyle wint aan belang. En daarin speelt buitenverlichting een grote rol. Maar voor je zomaar enkele tuinspots plaatst, denk je best na over je verlichtingsconcept.

Specialist Delta Light ® heeft een uitgebreid assortiment om je buitenverlichting perfect af te stemmen op jouw verwachtingen. Opvallend voor 2012 zijn alvast de strakke lichteffecten.

Doordachte verlichting is bedoeld om het unieke karakter en de nuances van je tuin in de kijker te zetten. Elke tuin, maakt niet uit hoe groot of klein, heeft zijn eigen karakteristieken en zal pas goed verlicht zijn als je rekening houdt met het totaalconcept.

In zijn outdoor collectie combineert specialist Delta Light ® eens te meer functionaliteit met sfeer en innovatie. Zo zorgt ledverlichting, in combinatie met een lens, vandaag voor strak afgelijnde lichttekeningen op wand of grond.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners