1430
Tuintrends
Gepubliceerd: 19-10-2012 Laatste update: 25-04-2017

Een goed gesprek, een spel of een creatieve uitspatting. Het kan en mag allemaal in de trendtuin Stralend. Deze tuin is een gezellige ontmoetingsplek, waar iedereen zich thuis voelt. Flexibele oplossingen, zoals verrijdbare en uitklapbare elementen, zorgen ervoor dat de tuin op verschillende manieren gebruikt kan worden. Spontaan bezoek is dan ook altijd welkom!

Persoonlijke, zelfgemaakte accessoires, zoals letters en hartjes, versterken het vrije, blije gevoel dat de tuin uitstraalt. Het is echt een tuin voor positieve mensen die het leven omarmen. Het kleurgebruik, veel wit en geel is ook een en al optimisme; alsof de zon altijd schijnt.

 

Het geheel oogt fris door de toevoeging van roze en oranje kleuraccenten.


Planten krijgen alle ruimte. Groene wanden en daken zorgen voor een ongedwongen, nonchalante sfeer. Ook de beplanting in de borders draagt daar aan bij: combinaties zijn grappig en creatief. Weelderige planten, veel bloemen! staan gebroederlijk naast groente en kruiden.


Wonenonline


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids