967
Tuintrends

Een groene oase waarin je helemaal tot rust komt. Dat is de trendtuin Gebiologeerd ten voeten uit. in deze designtuin staan mens en natuur centraal. Als vanzelfsprekend is er veel aandacht voor duurzaamheid. Het gaat dan vaak om technische snufjes met een duurzaam karakter en een strakke, soms futuristische vormgeving.

Door de toepassing van groene wanden en daken gaat de tuin haast ongemerkt over in haar natuurlijke omgeving. Daardoor heb je het gevoel midden in de natuur te leven. De toepassing van krachtige, organische vormen - geïnspireerd op de natuur - versterkt dat nog eens.

Het kleurenpalet oogt al net zo natuurlijk. De belangrijkste kleuren zijn wit, grijs en groen, met oranje als accentkleur. De gebruikte dessins, zoals gestileerde bladstructuren, houtnerven en honingraatmotieven, versterken het natuurlijke karakter.


De beplanting is minimalistisch en eenvoudig. Door te werken met ritme en herhaling oogt de tuin strak en overzichtelijk. De kleur groen speelt een belangrijke rol in de beplanting; enkele sprekende kleuraccenten zorgen voor een spannend contrast.GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw woonfavorieten bij onze partners