746
Tuintrends

Dit type tuinbezitter ziet de tuin als een plek waar natuur en cultuur samenkomen. Hij heeft behoefte aan versimpeling van het bestaan, door zich te spiegelen aan de natuur. Persoonlijke eigenschappen worden geprojecteerd op planten en andere producten in de tuin. Hij zoekt inspiratie uit verschillende windstreken en andere werelden.

De ideale tuin voor deze tuinbezitters is de Mix Garden. Hier komen elementen uit verschillende exotische culturen samen. Ze worden gecombineerd met Hollandse dingen en krijgen daardoor een verrassende uitstraling. De materialen zijn ambachtelijk en doorleefd (metaal, blik, keramiek) en de plantenkleuren donkergroen in combinatie met felle, exotische kleuren.

DISCOVERY GARDEN
Voor deze tuinliefhebber draait het allemaal om de natuur. Hij is gefascineerd door de krachten en de diversiteit van de natuur en vraagt zich af hoe hij optimaal hiervan kan genieten. Hij heeft veel kennis van planten en ziet zijn tuin als een visitekaartje.

In zijn Discovery Garden komt de bewondering voor de natuur tot uiting in de natuurlijke, vaak licht verweerde materialen met een romantische uitstraling. Alle elementen zijn met liefde en aandacht bijeengezocht. Er heerst harmonie in de tuin. De kleuren zijn natuurlijke harmonische groentinten met frisse, romantische bloemkleuren.

SIMPLE GARDEN
Deze tuinbezitter heeft een tuin die wordt gebruikt als prettige en gezellige leefruimte. Hij is, samen met zijn gezin, bezig met eenvoudige, leuke en verrassende dingen - zoals het (af en toe) oogsten en zaaien van groenten en kruiden. Vooral het samen bezig zijn is belangrijk.

Dit type tuinbezitter voelt zich thuis in de Simple Garden, een vrolijke en kleurrijke tuin met een wat landelijke uitstraling. De tuin staat vol creatieve en persoonlijke vondsten en er worden totaal verschillende materialen met elkaar gecombineerd, zoals verweerd beton en gedessineerd textiel.

WILD GARDEN
De ze perfectionistische tuinbezitter is eigenzinnig en dat komt tot uiting in zijn tuin. Hij wil een krachtige, imponerende en contrastrijke tuin, met onderscheidende en hoogwaardige producten. Opvallend is dat structuur en verwildering hand in hand gaan: de strakke, eigen regels, mogen doorbroken worden.

De Wild Garden heeft veel natuurlijke, robuuste en opvallende materialen. Er is een duidelijk concept, maar op afgebakende plekken heeft de natuur ook vrij spel. Veel contrast: tussen licht en donker, tussen strak en wild, tussen gecultiveerd en ruw. De kleuren zijn groen, wit en (donker)purper.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners